- Răspunsuri 7
- Citiri 7,6k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 4 postări
-
Stefan 2 postări
-
kerosen 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Ha ha, Stefan, bine ai venit in club. Poate ca e o buna oportunitate sa dau acum cateva explicatii despre cum functioneaza Strategy Tester de la MT4, in forma lui actuala. Spun "in forma lui actua
-
Waaa, haaa, ha, pai de ce nu ai zis? Un PM, ceva, ori pe messenger. Ca sa mor eu daca nu taceam chitic! Lemn, bustean! Ca godacu in cucuruz, vorba moldoveanului... (caut smileyul care tragea fermoarul
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Dupa o discutie cu TheEconomist care mi-a explicat o strategie interesanta, m-am hotarat sa incerc sa fac primul meu expert in MT. Printre sedinte, explicatii, mail-uri si restul tampeniilor clasice de la serviciu, a iesit pana la urma "un expert" care s-a compilat ok din prima (spre uimirea mea). Singura problema era ca nu prea folosea strategia lui TheEconomist, ci o alta... total aiurea. De exemplu, trebuia sa tin minte un minim si un maxim pentru tranzactiile efectuate si eu setam mereu min = max, sau puneam un target in pipsi si il comparam cu profitul in dolari... si tot asa
.
Dar pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte (ce cliseu prost), va las sa vedeti singuri ce a iesit:
P.S.: Asta e "expertul" in forma lui originala.. cu min=max si target in pipsi comparat cu profit in dolari