asa cum am promis ca am sa va tin la curent cu evolutia proiectului nostru va aduc urmatoarele la cunostinta (pt cei care ii intereseaza sau nu )
se pare ca suntem in grafic si undeva pe luni primul modul al acestui proiect va fi gata. el sa ve numi nostradamus avand in vedere ca va fi un modul de forecasting pentru inceput forex si destul de repede pt derivate si restul. am creat prima oara acest modul de forecast 4x pt ca ne era cel mai la indemana si pt simplul motiv ca trebuie sa incep sa fac bani ca sa-mi continui proiectul.
cei care sunt interesati de acest proiect, vor avea ocazia sa il testeze dupa ce va fi urcat . deja am rezervat un domeniu pt intreg proiectul si acum parte din echipa lucreaza la elaborarea site-ului.
sper sa putem sa fim in grafic pana pe 10 dec A.C. asa cum am promis.
modulul nostradamus foloseste ANN-uri (doua deocamdata la numar) algoritmi genetici formule de eliminare a noise-ului, backpropagation si inca vreo cateva ingrediente cutting edge in domeniul matematicilor financiare.
rugamintea mea vis-a-vis de cei care sunt avansati in domeniul 4x-ului ramane deschisa de a participa la acest proiect.
tin din suflet sa va multumesc tuturor chiar si celor care mi-au ras(si imi vor rade in continuare) in nas pt ca, fara ei poate nu as fi avut ambitia asa mare. dar hey fiecare trebuie sa ne urmam visul.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
asa cum am promis ca am sa va tin la curent cu evolutia proiectului nostru va aduc urmatoarele la cunostinta (pt cei care ii intereseaza sau nu
)
se pare ca suntem in grafic si undeva pe luni primul modul al acestui proiect va fi gata. el sa ve numi nostradamus avand in vedere ca va fi un modul de forecasting pentru inceput forex si destul de repede pt derivate si restul. am creat prima oara acest modul de forecast 4x pt ca ne era cel mai la indemana si pt simplul motiv ca trebuie sa incep sa fac bani ca sa-mi continui proiectul.
cei care sunt interesati de acest proiect, vor avea ocazia sa il testeze dupa ce va fi urcat
. deja am rezervat un domeniu pt intreg proiectul si acum parte din echipa lucreaza la elaborarea site-ului.
sper sa putem sa fim in grafic pana pe 10 dec A.C. asa cum am promis.
modulul nostradamus foloseste ANN-uri (doua deocamdata la numar) algoritmi genetici formule de eliminare a noise-ului, backpropagation si inca vreo cateva ingrediente cutting edge in domeniul matematicilor financiare.
rugamintea mea vis-a-vis de cei care sunt avansati in domeniul 4x-ului ramane deschisa de a participa la acest proiect.
tin din suflet sa va multumesc tuturor chiar si celor care mi-au ras(si imi vor rade in continuare) in nas pt ca, fara ei poate nu as fi avut ambitia asa mare. dar hey
fiecare trebuie sa ne urmam visul.
inca odata va multumesc