cred ca ar fi interesant, mai ales pentru cei care isi incep aventura in lumea forex, sa auda la ce brokeri avem cont (de forex, poate unii fac trading si in alte sectoare).
recomand nu doar o listare, ci si citeva cuvinte despre experienta ta cu brokerul
calificativ:satisfacator; am avut mari probleme la retragerea banilor din cont, in schimb au un segment de analiza tehnica, fundamentala si de tips-uri extraordinar de bun; pacat, pentru ca la customer service sint GROAZNICI
o sa scriu articole detaliate despre cei doi brokeri pe blogul meu, Milionarul Mioritic.
pina atunci, puteti citi articolul meu despre cum sa-ti alegi un broker
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
helou la toata lumea
cred ca ar fi interesant, mai ales pentru cei care isi incep aventura in lumea forex, sa auda la ce brokeri avem cont (de forex, poate unii fac trading si in alte sectoare).
recomand nu doar o listare, ci si citeva cuvinte despre experienta ta cu brokerul
brokerul meu actual: Interactive Brokers
calificativ: foarte bun; recomand la toata lumea
fostul broker: forex[/acronym].com"]forex.com (apartine de Gain Capital)
calificativ:satisfacator; am avut mari probleme la retragerea banilor din cont, in schimb au un segment de analiza tehnica, fundamentala si de tips-uri extraordinar de bun; pacat, pentru ca la customer service sint GROAZNICI
o sa scriu articole detaliate despre cei doi brokeri pe blogul meu, Milionarul Mioritic.
pina atunci, puteti citi articolul meu despre cum sa-ti alegi un broker
calificative pentru brokeri:
excelent
foarte bun
bun
satisfacator
nesatisfacator