Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Maine (19 februarie 2008) va avea loc prima intalnire intre o parte din membrii forumului.

Ora: 19:30

Pana acum si-au anuntat participarea:

• Fata Morgana
  • Ener
  • Mangusta (aka Dudu_tux)
  • Speculatiibursiere (care tocmai a fost convins de Dudu_tux pe chat sa-si schimbe id-ul)
  • ... si cu "stangasemnatul", Stefan
Cine mai vrea sa vina, sa scrie aici ca sa stim.

Pt. "voyouristi" si cei care nu au cum sa ajunga, promit sa fac poze :biggrin:

• Răspunsuri 13
  • Citiri 8,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
  • Autor
  • Management

Am facut rezervarea pe numele Stefan Vaduva. Masa e de 7 persoane, dar avand in vedere ca e marti, nu cred ca vor fi probleme daca vin mai multi... Macar sa ne strangem noi...

Postat
  • Moderators

Foarte fain! pacat ca nu am avion personal... dar in cativa ani de forex, poate iese de unul :biggrin:

Bafta mare si sa beti o bere si pt mine (adica "in locu' meu", nu "in cinstea mea", ca nu aveti de ce, hihi)

Postat
  • Autor
  • Management

Inca 4 persoane si-au mai anuntat participarea.. Bine ca a facut si Gabriel (Speculatiibursiere) inca o rezervare :biggrin:. De fapt, cred ca intalnirea nu avea loc daca nu era el asa de insistent.

Si cine se baga la cheta sa-i luam lui Tradelover un avion?

Postat
  • Autor
  • Management

Pana la urma nu au venit toti cei care s-au anuntat, dar tot ne-am strans vreo... 8 :biggrin:. Mie chiar mi-a placut si cu siguranta vor mai fi si alte intalniri. Sper sa spuna si ceilalti cum li s-a parut.

In 5 minute apar si pozele in galerie. Stiu ca sunt si putine si miscate, dar promit ca data viitoare voi face mai multe si o sa beau mai putina cafea (sau o sa las timpul de expunere mai mic) :wink:

Sa vedem cine identifica personajele :D. Indicii: eu nu apar in poze si 3 2 persoane nu au inca un cont pe vamist, o persoana are cont dar nu posteaza... raman 4 persoane. Stiu, e greu :D

Postat

cosmin-ener cred ca nu a venit ca l-am prins pe aici un pic cam tarziu :biggrin: si adrian da nu maii stiu adrian(daca e el ca nick are) si fatamorgana :wink: si gabriel :D adeca speculatiibursiere :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.