ok dragilor... azi am rulat priam oara retelele neuronale pe prezent si conform rezultatelor date de ele, am deschis pozitii e drept ca nu la toate am pus TP sau SL si asta din doua motive:
1) ca aici am tot rugat si inca insist ca pe partea de strategii am nevoie de oameni experimentati
2)ca am considerat ca daca tot nu stiu sa le pun cum trebuie, am jucat doar maxim 2K din 5k
acum retelele functioneaza pt 10 perechi dar nu am avut timp sa le deschid pe toate. emotiile mari(pt ca iau f in serios asta) m-au facut sa ma limitez doar la 2 perechi. usd/jpy unde pana acum retelele au aratat o acuratete foarte ridicata (de acea am pus TP) si eur/chf pt ca acolo retelele convergeau catre 1,56(fara sa iau in considerare ultimile 2 zecimale ) in prima rulare si in 1,57 in a doua rulare(le-am rulat iar dupa ce aveam profit bunicel)
mai avem multe de imbunatatit, dar usor usor o sa facem sa fie mai bine.
cat de curand am sa incep aici sa postez forecastari in care sa fie inclusa data si ora la care s-a facut forecastul si ultima valoare a valutei introdusa ca si input in retea cu data si ora(la cat s-a intamplat acea valoare.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
ok dragilor... azi am rulat priam oara retelele neuronale pe prezent si conform rezultatelor date de ele, am deschis pozitii e drept ca nu la toate am pus TP sau SL si asta din doua motive:
1) ca aici am tot rugat si inca insist ca pe partea de strategii am nevoie de oameni experimentati
2)ca am considerat ca daca tot nu stiu sa le pun cum trebuie, am jucat doar maxim 2K din 5k
acum retelele functioneaza pt 10 perechi dar nu am avut timp sa le deschid pe toate. emotiile mari(pt ca iau f in serios asta) m-au facut sa ma limitez doar la 2 perechi. usd/jpy unde pana acum retelele au aratat o acuratete foarte ridicata (de acea am pus TP) si eur/chf pt ca acolo retelele convergeau catre 1,56(fara sa iau in considerare ultimile 2 zecimale
) in prima rulare si in 1,57 in a doua rulare(le-am rulat iar dupa ce aveam profit bunicel)
mai avem multe de imbunatatit, dar usor usor o sa facem sa fie mai bine.
cat de curand am sa incep aici sa postez forecastari in care sa fie inclusa data si ora la care s-a facut forecastul si ultima valoare a valutei introdusa ca si input in retea cu data si ora(la cat s-a intamplat acea valoare.
sper sa va ajute si sa am feedback
DetailedStatement.htm