Indicatorul l-am gasit intr-o strategie de trend following pe FF.
Originalul GMMA este format din mai multe EMA si incearca sa arate ce fac traderii pe term scurt si pe termen lung pe piata. NU face forecast... doar arata care este tendinta pe piata la un anumit moment.
Versiunea atasata este o versiune modificata care foloseste 5 culori pentru 5 tipuri de traderi:
galben - cei care tranzactioneaza pe termen scurt
portocaliu - cei care tranzactioneaza pe timeframe scurt, dar mai lung decat cei cu galben
albastru - cei care tranzactioneaza pe termen mediu
verde - cei care folosesc un TF mare, dar mai mic decat cei cu rosu
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Indicatorul l-am gasit intr-o strategie de trend following pe FF.
Originalul GMMA este format din mai multe EMA si incearca sa arate ce fac traderii pe term scurt si pe termen lung pe piata. NU face forecast... doar arata care este tendinta pe piata la un anumit moment.
Versiunea atasata este o versiune modificata care foloseste 5 culori pentru 5 tipuri de traderi:
galben - cei care tranzactioneaza pe termen scurt
portocaliu - cei care tranzactioneaza pe timeframe scurt, dar mai lung decat cei cu galben
albastru - cei care tranzactioneaza pe termen mediu
verde - cei care folosesc un TF mare, dar mai mic decat cei cu rosu
rosu - investitorii pe termen lung
Strategia in care am gasit indicatorul: http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=40325 O sa deschid un thread separat si pentru strategie dupa ce o testez putin pentru ca pare interesanta.
Mai jos gasiti arhiva si un screenshot.
GMMA.zip