Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 30
  • Citiri 15,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat

Pentru cei din Cluj: si Kerosen impreuna cu cei de pe fxtrader.ro organizeaza o intalnire in Cluj, vineri la ora 19:30. Mai multe detalii gasiti pe http://fxtrader.ro/forum/showthread.php?t=243

La noi la Cluj se pare ca vom fi doar 3 persoane: kerosen, eu si soso. Nu stiu daca se poate numi o intalnire organizata ci mai mult o ... flash.. bere =)). Oricum cine-i prin Cluj vineri pe la 19:30 si are chef, poate sa vina linistit =))

Postat

Traian, nu-ti face probleme! Familia e mereu pe primul loc =)). Ai un loc rezervat in cazul in care ajungi si "invitatia" pentru urmatoarea intalnire in cazul in care nu ajungi. =))

Servus Stefan,

Se pare ca trebuie sa aleg doar invitatia pentru urmatoarea intalnire. Ai perfecta deptate, pentru mine si nu numai prioritara este familia. Sa-mi rezervi un loc pentru viitoarea intalnire.

Distractie placuta tuturor.

Postat
  • Autor
  • Management

S-a terminat si intalnirea din Bucuresti si pot sa spun ca a fost cea mai "tehnica" intalnire de pana acum. Pentru asta le multumesc (in ordine alfabetica =)) lui Harif, Iordaki si Phaeton.

Iordaki a facut poze "pentru posteritate" si astept sa le posteze aici. Cine o sa rada de cum am iesit eu in poze, va fi banat fara drept de apel! =))

Postat

V-ati distrat =))

Si voi tot 4 ati fost? Apropo care cine e in poze? Mie mi se pare ca harif esti grizonatul cu ochelari? stefan tu esti tipu in camsa verde? Zambaretul e clar iordaki .. =)) si Phaeton cine a mai ramas. V-am nimerit? :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.