Sari la conținut

Cum sa faci un expert

Postări Recomandate

• Moderators

Am aparut zilele trecute un articol nou pe codebase. "Cum sa faci un expert advisor". Pentru cei care vor sa descalceasca tainele metatraderului si ale limbajului MQL2, este un punct de plecare foarte bun. Il recomand cu caldura!

Dimineata nu aveam ce face, downloadat codul de acolo, am incercat sa il rulez sa vad daca scoate vreun profit, pentru ca metoda in sine mi se pare pur didactica, fara prea mult suport "strategic", dar nu am apucat sa il execut, pentru ca foloseste un cod precompilat (.exe), pe care mi-a fost frica sa il lansez pe jucaria personala. Autorul zice ca garanteaza pentru el (sunt niste comentatii in subsolul paginii) dar totusi, o sa vad intai cum pot sa il evit. Cred ca face niste butoane, ceva, ce nu a putut face direct in MQL. Daca e asa intr-adevar, atunci pot sa ma lipsesc de el si sa testez "strategia" si fara. Mai vedem maine, ca sunt liber in weekend si nu se anunta cine stie ce distractie. Va tin la curent. Daca intre tip il executa cineva, sa ne spuna si noua ce face.

Povestea in sine (articolul) e foarte instructiva, si se merita citita (si dumicata bine). O sa va lamureasca multe lucruri despre cu ce se mananca expertii astia....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

... cum sa faci mai usor rost de un "zombi", daca nu agatand "masini" ale caror proprietari sunt interesati de forex si deci, probabil in internet 24h/zi, decat, incercand sa-i initiezi in arta mql-ului propunandu-le un ea cu niste indicatori care ... (cunoastem marfa ru.) ...

... cum sa "troienesti" mai usor decat, cautand un utilizator de internet preocupat de forex si, probabil, facand operatiuni pe conturi prin internet ...

Link spre comentariu

... cum sa faci mai usor rost de un "zombi", daca nu agatand "masini" ale caror proprietari sunt interesati de forex si deci, probabil in internet 24h/zi, decat, incercand sa-i initiezi in arta mql-ului propunandu-le un ea cu niste indicatori care ... (cunoastem marfa ru.) ...

... cum sa "troienesti" mai usor decat, cautand un utilizator de internet preocupat de forex si, probabil, facand operatiuni pe conturi prin internet ...

tipic romanesc.

Link spre comentariu

crocodele... nu propui si tu o alta alternativa? =)) adica ok! e un punct de vedere, dar scoate-ne la lumina si spune-ne o alternativa. vad ca esti veteran aici ca si vechime pe forum si probabil ca daca in 2 ani ai tot uramrit ce s-a scris pe aici, ai ceva experienta pe care poti sa ne-o impartasesti si noua =))

Link spre comentariu

sau mai bine zis, tipic rusesc, pentru ca ei sunt tatucii nostrii...

tipic romanesc.

Link spre comentariu

Salutare,

am si eu o rugaminte la programatorii de mql. Doresc sa realizez un expert pe baza unei strategii pe care am dezvoltat-o de-a lungul multor luni, si pe care o folosec manual.

Deci cine imi sare si mie in ajutor sa programeze un EA si ramane si cu strategia.

multumesc in avans.

Imi puteti scrie si pe mail ca poate uit sa intru pe forum: dinucu@yahoo.fr

Link spre comentariu

• Management

Am inteles chestia asta din celalalt post.. Nu mai pune acelasi mesaj de mai multe ori, te rog!

Link spre comentariu

Carte programare in MQL4

MetaQuotes Software Corp. announces placing a downloadable version of Sergey Kovalyov’s book Programming in Algorithmic Language MQL4 on the website of MQL4.community. The book is published in the Windows Help File (CHM) format, and it can be downloaded to be studied offline.

http://www.mql4.com/files/mql4bookenglish.chm link-ul si textul, sunt luate de la fxtrader.ro

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.