Sari la conținut

Traian Stan


Postări Recomandate

Sunt activ pe bursa din Romania de cca 4 ani cu toate ca o urmaresc de mai mult timp. Rezultatele obtinute pana acum sunt mai mult decat multumitoare ceea ce m-a determinat sa ma rezum doar la aceasta piata. Si totusi nu poti afirma, mai ales public ca esti investitor serios sau de succes daca nu cunosti si alte piete cu atat mai mult pe cea mai complexa ... FX.

Numele meu este Traian Stan.

 

Am incercat si inca incerc, mai ales in ultimii doi ani, sa transmit si altor investitori aceasta dorinta de a cunoaste cat mai mult si mai bine despre piata de capital, mai ales cea de actiuni.

Stiam ca odata si odata va veni timpul sa ma apuc sa studiez si piata FX insa sunt convins ca pentru orice investitor serios trebuie sa fii activ pe cat mai multe tipuri de piete pana gasesti sistemul cel mai convenabil de investitii care ti se potriveste.

 

Recunosc ca nu am fost activ pe piata forex pana acum, insa am luat decizia de a o studia temeinic "pentru a nu-mi prinde urechile" =))

 

Alte motive sunt legate exact de oportunitatile permanente (a nu se face trimitere la overtrading) indiferent cum evolueaza economia unei tari sau cea mondiala. Chiar si in cazul unui proces de globalizare se realizeaza un echilibru al sistemului fara de care acesta nu se poate regenera, ori cine doreste asa ceva. ?

 

Asa ca voi ramane o perioada in umbra urmarind mai mult activitatea expertilor de la care sincer am multe de invatat.

Se spune ca pentru a fi bun trebuie sa ai mentori buni ori eu cred ca exista multi traderi buni pe acest forum si nu numai atat, sunt si doritori sa arate si altora ce cunosc. Avand acelasi temperament, cred ca acesta a fost un motiv serios pentru a deveni membru al acestui forum.

 

Multumesc administratorului si membrilor veterani pentru ingaduinta.

Editat de Traian_S
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Salut Traian si bine ai venit! Cred ca daca spuneai doar ca te cheama Traian Stan, o buna parte din membrii de aici stiau deja cine esti =)).

 

Iti multumesc pentru decizia de a deveni membru pe acest forum si sper sa gasesti informatii utile si oameni care sa te faca sa te intorci mereu cu placere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti multumesc pentru decizia de a deveni membru pe acest forum si sper sa gasesti informatii utile si oameni care sa te faca sa te intorci mereu cu placere.

Servus Stefan,

Sunt convins ca asa va fi si vreau sa-ti spun ca sunt genul de om care daca se ataseaza de ceva cu greu ma desprind.

Imi plac lucrurile trainice si sper ca la tema mea despre forumisti sa fac un comentariu si despre acest forum, inclusiv acolo unde scriu. Imi place sa promovez lucrurile bune si serioase. Cred ca veti scapa cam greu de mine =))

Back to work.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.