Astazi , duminica fiind,m-am distrat cu un tabel Excel despre extragerileLOTO 6 din 49 !
Am introdus arhiva extragerilor incepind cu anul 1993, cu ajutorul unei macrocomenzi foarte usor de conceput.
Dupa aceea am reusit sa fac o sortare a numerelor extrase pe coloane si pe total , in asa fel incat sa-mi rezulte in final cele mai des aparute numere pe total (si pe coloane), si bineinteles cele mai rar aparute!
Ulterior am mai pus niste butoane care ajuta la introducerea unei noi extrageri,stergerea introducerii eronate a extragerii, si aflarea rezultatului extragerii de la o anumita data ( in intervalul 1993-pina in prezent).
Interesanta a fost introducerea unui cod de culori in functie de cate numere apar castigatoare pe o anumita varianta extrasa. O sa vedeti voi cand o sa-l utilizati!
Si uite asa a mai trecut o duminica care se anunta plicticoasa!
NU a fost! Chiar m-am distrat!
Daca doriti sa incercati acest tabel vi-l atasez aici arhivat ! Cine e fan LOTO 6 din 49 poate o sa-l gaseasca folositor!
Draga Stefan, sa-ti spun drept habar n-am ce o sa fac duminica viitoare! Ideile astea trasnite imi vin la moment.
Banuiesc ca sunt unele turbulente care semnifica vagi dovezi de activitate ale unicu
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut lume! http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' />
Cred ca titlul topicului va pus pe ganduri nitel!
Astazi , duminica fiind,m-am distrat cu un tabel Excel despre extragerile LOTO 6 din 49 !
Am introdus arhiva extragerilor incepind cu anul 1993, cu ajutorul unei macrocomenzi foarte usor de conceput.
Dupa aceea am reusit sa fac o sortare a numerelor extrase pe coloane si pe total , in asa fel incat sa-mi rezulte in final cele mai des aparute numere pe total (si pe coloane), si bineinteles cele mai rar aparute!
Ulterior am mai pus niste butoane care ajuta la introducerea unei noi extrageri,stergerea introducerii eronate a extragerii, si aflarea rezultatului extragerii de la o anumita data ( in intervalul 1993-pina in prezent).
Interesanta a fost introducerea unui cod de culori in functie de cate numere apar castigatoare pe o anumita varianta extrasa. O sa vedeti voi cand o sa-l utilizati!
Si uite asa a mai trecut o duminica care se anunta plicticoasa!
NU a fost! Chiar m-am distrat!
Daca doriti sa incercati acest tabel vi-l atasez aici arhivat ! Cine e fan LOTO 6 din 49 poate o sa-l gaseasca folositor!
Toate cele bune!
Oltciter!
6din49.rar
Editat de oltciter