Buna numele meu este Andreica Adrian Cosmin locuiesc intr-un oras mic din Maramures, Viseu de Sus mai exact am 18 ani inca elev.
Trading since: 2007
Joined: 19-October 07 atunci am inceput sa invat despre Forex
Deci sa incep cu inceputul
Stateam pe terasa cu un prieten la o bere si ne intrebam ce afaceri sa facem sa castigam ceva bani...la care el mi-a raspuns "orice numai sa nu lucram" poate pare stupid dar atunci m-am uitat la cer si am zis da Doamne ceva sa facem bani numai sa nu lucram. Deci poate chiar a fost de la Dumnezeu sau sunt superstitii ca nici acum nu stiu cum si de unde am auzit de Forex. Am tranzactionat demo cam 6-7 luni si am inceput pe real cu niste bani luati de tata din banca(stiu ca nu e bine si nu recomand la nimeni stress etc.) bani care mi-i permiteam sa ii pierd evident. Pe atunci nu stiam prea multe despre Forex dar incercam strategii pe real(lucru foarte rau) am reusit sa mentin contul la breakeven cam o luna pana intr-o zi cand tata s-a apucat si el de tranzactionat fara pic de experienta. Eram la scoala si am venit acasa am deschis platforma si gasesc o pierdere de 30% din cont am inchis repede pozitia si a inceput scandalul oricum nu erau banii mei era investitia lui. Nu trece mult timp si mai pierde inca 20%.
50% din cont in 2 tranzactii. Am mai pierdut eu 10% si am ramas cu fix 40 % din cont(vorbesc in procentaj sper sa se inteleaga de ce. ) De atunci s-a jurat ca nu mai deschide nici o pozitie.
Am reusit sa aduc contul inapoi pe B.E. si apoi am reusit sa si dublez contul...poate a fost noroc poate nu....
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Buna numele meu este Andreica Adrian Cosmin locuiesc intr-un oras mic din Maramures, Viseu de Sus mai exact am 18 ani inca elev.
Trading since: 2007
Joined: 19-October 07 atunci am inceput sa invat despre Forex
Deci sa incep cu inceputul
Stateam pe terasa cu un prieten la o bere si ne intrebam ce afaceri sa facem sa castigam ceva bani...la care el mi-a raspuns "orice numai sa nu lucram"
poate pare stupid dar atunci m-am uitat la cer si am zis da Doamne ceva sa facem bani numai sa nu lucram. Deci poate chiar a fost de la Dumnezeu sau sunt superstitii ca nici acum nu stiu cum si de unde am auzit de Forex. Am tranzactionat demo cam 6-7 luni si am inceput pe real cu niste bani luati de tata din banca(stiu ca nu e bine si nu recomand la nimeni stress etc.) bani care mi-i permiteam sa ii pierd evident. Pe atunci nu stiam prea multe despre Forex dar incercam strategii pe real(lucru foarte rau) am reusit sa mentin contul la breakeven cam o luna pana intr-o zi cand tata s-a apucat si el de tranzactionat fara pic de experienta. Eram la scoala si am venit acasa am deschis platforma si gasesc o pierdere de 30% din cont am inchis repede pozitia si a inceput scandalul oricum nu erau banii mei era investitia lui. Nu trece mult timp si mai pierde inca 20%.
50% din cont in 2 tranzactii. Am mai pierdut eu 10% si am ramas cu fix 40 % din cont(vorbesc in procentaj sper sa se inteleaga de ce. ) De atunci s-a jurat ca nu mai deschide nici o pozitie.
Am reusit sa aduc contul inapoi pe B.E. si apoi am reusit sa si dublez contul...poate a fost noroc poate nu....
Cam atat si bafta la pipsi!