Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Buna numele meu este Andreica Adrian Cosmin locuiesc intr-un oras mic din Maramures, Viseu de Sus mai exact am 18 ani inca elev.

Trading since: 2007

Joined: 19-October 07 atunci am inceput sa invat despre Forex

Deci sa incep cu inceputul

Stateam pe terasa cu un prieten la o bere si ne intrebam ce afaceri sa facem sa castigam ceva bani...la care el mi-a raspuns "orice numai sa nu lucram" =)) poate pare stupid dar atunci m-am uitat la cer si am zis da Doamne ceva sa facem bani numai sa nu lucram. Deci poate chiar a fost de la Dumnezeu sau sunt superstitii ca nici acum nu stiu cum si de unde am auzit de Forex. Am tranzactionat demo cam 6-7 luni si am inceput pe real cu niste bani luati de tata din banca(stiu ca nu e bine si nu recomand la nimeni stress etc.) bani care mi-i permiteam sa ii pierd evident. Pe atunci nu stiam prea multe despre Forex dar incercam strategii pe real(lucru foarte rau) am reusit sa mentin contul la breakeven cam o luna pana intr-o zi cand tata s-a apucat si el de tranzactionat fara pic de experienta. Eram la scoala si am venit acasa am deschis platforma si gasesc o pierdere de 30% din cont am inchis repede pozitia si a inceput scandalul oricum nu erau banii mei era investitia lui. Nu trece mult timp si mai pierde inca 20%.

50% din cont in 2 tranzactii. Am mai pierdut eu 10% si am ramas cu fix 40 % din cont(vorbesc in procentaj sper sa se inteleaga de ce. ) De atunci s-a jurat ca nu mai deschide nici o pozitie.

Am reusit sa aduc contul inapoi pe B.E. si apoi am reusit sa si dublez contul...poate a fost noroc poate nu....

Cam atat si bafta la pipsi!

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Citiri 3,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
  • Management

Cosmin, sa ne mai povestesti si noua cum evolueaza contul. Si iti zic si tie bine ai venit in mod oficial, chiar daca esti membru mai vechi =))

• 1 lună mai târziu...
Postat
  • Autor

Multumesc de urare...am avut niste tranzactii pe Gold care mi-a adus contul la 3x...am deviat putin de la mm dar cu o rata de rr mare (nu am facut scalping) . bafta la pipsi

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.