aici e forex dar daca tot face parte din piata de capital...
niste stafii ieftine, o societate putreda care nu stie stanga ce face dreapta care nu au o platforma de trazactionare )))))))))))))))))))))))))) vaiiiiiiii haideti sa va spun procedura ))))))))000
ordinul il trimiti strict prin fax sau mail (asta daca ai semnatura scanata) dupa ce trimiti ordinul tre sa trimita ei mai departe la custodie(asta mi-a spus tipul ca nu stie cat dureaza dar ca oricum nu se face imediat si automat) : )))))) dupa care custodia le trimite o confirmare, dupa care ei il trimit in piata la viena (asta daca nu uita de el ca i s-a intamplat la o cunostinta din cluj cand pur si simplu cretinii au uitat sa lanseze ordinul in piata) )0
deci cand am vb azi cu unu de pe acolo imi spune ca nu exista la ei brokeri care sa se ocupe de clienti si ca cum le vine randul asa se ocupa )) si imi spune ca nici nu stie cand o sa mi se execute ordinul adica cu alte cuvinte daca eu as trimite azi ordinul prin fax la 10:00 pana dupa amiaza nici nu as avea siguranta ca s-ar executa : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) asta in conditiile in care markezi la pret "market" asa ca am fost nevoit sa pun la unn kkt de 48/actiune in conditiile in care dimineatza era 48.86
vaiiiiiiiiiiii
cum pana mea poate cnvm sa lase asa ceva pe piata cand fiecare minut e foarte important? m...ii lor de nenorociti
MAI MULT... am uitat sa va zic tot azi ) dobitocii au data de pe bloomberg dar ca orice papagal prost si fara bani... adeca ca mine cu 15min delay sa nu mai vb de end of the day data ("ce e aia?" - m-a intrabat papagalul cu care am vb la telefon) )) legat de bcr depozitar nu au fost in stare sa-mi comunice in cat timp primesc confirmarea de la ei daca totul e ok ))))))))))))))))))))) adica tu lansezi ordinul, ei trimit la depozitar dar nu sutn in stare sa spuna ca in 2 minute sau "n" minute depozitarul da confirmarea ca sa se itnre pe piata deci daca e, ai de asteptat oricat vor muschii lor
deci io acum stau sa vad cu cat or sa-mi vanda 140 de actiuni ca restul oricum am sa le mut la alt broker
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
aici e forex dar daca tot face parte din piata de capital...
niste stafii ieftine, o societate putreda care nu stie stanga ce face dreapta care nu au o platforma de trazactionare
)))))))))))))))))))))))))) vaiiiiiiii haideti sa va spun procedura
))))))))000
ordinul il trimiti strict prin fax sau mail (asta daca ai semnatura scanata) dupa ce trimiti ordinul tre sa trimita ei mai departe la custodie(asta mi-a spus tipul ca nu stie cat dureaza dar ca oricum nu se face imediat si automat) : )))))) dupa care custodia le trimite o confirmare, dupa care ei il trimit in piata la viena (asta daca nu uita de el ca i s-a intamplat la o cunostinta din cluj cand pur si simplu cretinii au uitat sa lanseze ordinul in piata)
)0
deci cand am vb azi cu unu de pe acolo imi spune ca nu exista la ei brokeri care sa se ocupe de clienti si ca cum le vine randul asa se ocupa
)) si imi spune ca nici nu stie cand o sa mi se execute ordinul adica cu alte cuvinte daca eu as trimite azi ordinul prin fax la 10:00 pana dupa amiaza nici nu as avea siguranta ca s-ar executa : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) asta in conditiile in care markezi la pret "market" asa ca am fost nevoit sa pun la unn kkt de 48/actiune in conditiile in care dimineatza era 48.86
vaiiiiiiiiiiii
cum pana mea poate cnvm sa lase asa ceva pe piata cand fiecare minut e foarte important? m...ii lor de nenorociti
MAI MULT... am uitat sa va zic tot azi
) dobitocii au data de pe bloomberg dar ca orice papagal prost si fara bani... adeca ca mine cu 15min delay sa nu mai vb de end of the day data ("ce e aia?" - m-a intrabat papagalul cu care am vb la telefon)
)) legat de bcr depozitar nu au fost in stare sa-mi comunice in cat timp primesc confirmarea de la ei daca totul e ok
))))))))))))))))))))) adica tu lansezi ordinul, ei trimit la depozitar dar nu sutn in stare sa spuna ca in 2 minute sau "n" minute depozitarul da confirmarea ca sa se itnre pe piata deci daca e, ai de asteptat oricat vor muschii lor
deci io acum stau sa vad cu cat or sa-mi vanda 140 de actiuni ca restul oricum am sa le mut la alt broker
..glijania lor de ... fosile
))