Astazi am facut exact o saptaman de cand fac tranzactii live pe platforma acestui broker. Totul a mers super fain pina azi cand un order care avea un SL de -20 de pips mi-a fost executat la -84 de pips. Suportul a dat din "umeri" si m-a lamurit bustean.
Tot ce va pot spune este : Feritiva de GCI Financial.
Am emis deja orderul de lichidare a contului la ei.Sa vedem cat o sa ma tina cu bani blocati, dar am vaga impresie ca va dura o perioda destul de lunga pina cand o sa pot recupera banii de la ei!
Ma opresc aici! Sunt prea nervos si mi-e frica ca m-apuc de injurat!
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Hmm! GCI Financial
Astazi am facut exact o saptaman de cand fac tranzactii live pe platforma acestui broker. Totul a mers super fain pina azi cand un order care avea un SL de -20 de pips mi-a fost executat la -84 de pips. Suportul a dat din "umeri" si m-a lamurit bustean.
Tot ce va pot spune este : Feritiva de GCI Financial.
Am emis deja orderul de lichidare a contului la ei.Sa vedem cat o sa ma tina cu bani blocati, dar am vaga impresie ca va dura o perioda destul de lunga pina cand o sa pot recupera banii de la ei!
Ma opresc aici! Sunt prea nervos si mi-e frica ca m-apuc de injurat!
Oltciter!