Indicatorul este un Macd custom care arata in plus fata de histogramele clasice din Metatrader doua linii, adica
Fast MA, Slow MA si Signal MA. Vreau sa obtin ceea ce se numeste un inidcator #MTF adica "Multi-time frame" indicator, si care sa arate pe toate TF-urile la fel si sa fie sincornizat. Probabil ati observat sau stiti ca diferiti indicatori ex. Stochastic, Macd si altii de acelasi fel arata intr-un fel pe un TF ( de ex. daily) in alt fel pe un TF mai mic sau mai mare.
Nu stiu ce presupune aceasta miscare si cum se programeaza pentru a obtine un indicator #MTF. Indicatorul este public, dar nu am stiut cum sa-l denumesc si i-am zis simplu MACD.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Indicatorul este un Macd custom care arata in plus fata de histogramele clasice din Metatrader doua linii, adica
Fast MA, Slow MA si Signal MA. Vreau sa obtin ceea ce se numeste un inidcator #MTF adica "Multi-time frame" indicator, si care sa arate pe toate TF-urile la fel si sa fie sincornizat. Probabil ati observat sau stiti ca diferiti indicatori ex. Stochastic, Macd si altii de acelasi fel arata intr-un fel pe un TF ( de ex. daily) in alt fel pe un TF mai mic sau mai mare.
Nu stiu ce presupune aceasta miscare si cum se programeaza pentru a obtine un indicator #MTF. Indicatorul este public, dar nu am stiut cum sa-l denumesc si i-am zis simplu MACD.
Iata de unde l-am "cules":
http://www.xeatrade.com/trading/11/M/360.html
Codul este acesta:
//+------------------------------------------------------------------+ //| MACD.mq4 | //| Copyright © 2005, David W. Thomas | //| mailto:davidwt@usa.net | //+------------------------------------------------------------------+ // This is the correct computation and display of MACD. #property copyright "Copyright © 2005, David W. Thomas" #property link "mailto:davidwt@usa.net" #property indicator_separate_window #property indicator_buffers 3 #property indicator_color1 Blue #property indicator_color2 Red #property indicator_color3 Green //---- input parameters extern int FastMAPeriod=12; extern int SlowMAPeriod=26; extern int SignalMAPeriod=9; //---- buffers double MACDLineBuffer[]; double SignalLineBuffer[]; double HistogramBuffer[]; //---- variables double alpha = 0; double alpha_1 = 0; //+------------------------------------------------------------------+ //| Custom indicator initialization function | //+------------------------------------------------------------------+ int init() { IndicatorDigits(MarketInfo(Symbol(),MODE_DIGITS)+1); //---- indicators SetIndexStyle(0,DRAW_LINE); SetIndexBuffer(0,MACDLineBuffer); SetIndexDrawBegin(0,SlowMAPeriod); SetIndexStyle(1,DRAW_LINE,STYLE_DOT); SetIndexBuffer(1,SignalLineBuffer); SetIndexDrawBegin(1,SlowMAPeriod+SignalMAPeriod); SetIndexStyle(2,DRAW_HISTOGRAM); SetIndexBuffer(2,HistogramBuffer); SetIndexDrawBegin(2,SlowMAPeriod+SignalMAPeriod); //---- name for DataWindow and indicator subwindow label IndicatorShortName("MACD("+FastMAPeriod+","+SlowMAPeriod+","+SignalMAPeriod+")"); SetIndexLabel(0,"MACD"); SetIndexLabel(1,"Signal"); //---- alpha = 2.0 / (SignalMAPeriod + 1.0); alpha_1 = 1.0 - alpha; //---- return(0); } //+------------------------------------------------------------------+ //| Custor indicator deinitialization function | //+------------------------------------------------------------------+ int deinit() { //---- //---- return(0); } //+------------------------------------------------------------------+ //| Custom indicator iteration function | //+------------------------------------------------------------------+ int start() { int limit; int counted_bars = IndicatorCounted(); //---- check for possible errors if (counted_bars<0) return(-1); //---- last counted bar will be recounted if (counted_bars>0) counted_bars--; limit = Bars - counted_bars; for(int i=limit; i>=0; i--) { MACDLineBuffer[i] = iMA(NULL,0,FastMAPeriod,0,MODE_EMA,PRICE_CLOSE,i) - iMA(NULL,0,SlowMAPeriod,0,MODE_EMA,PRICE_CLOSE,i); SignalLineBuffer[i] = alpha*MACDLineBuffer[i] + alpha_1*SignalLineBuffer[i+1]; HistogramBuffer[i] = MACDLineBuffer[i] - SignalLineBuffer[i]; } //---- return(0); } //+------------------------------------------------------------------+Multumesc anticipat
MACD.mq4
Editat de Alexian