- Răspunsuri 55
- Citiri 23,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
anina 14 postări
-
tradelover 13 postări
-
kerosen 5 postări
-
Stefan 4 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Am contopit cele doua topice despre Finanzas Forex, unul foarte vechi de prin arhiva, pe care m-am chinut să îl scot de acolo, iar cel de al doilea mai recent, uitat in sectiunea de Brokeri, practic a
Featured Replies
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Vreau sa va cer parerea tuturor despre aceast site.
Inainte de a cunoaste forexul, am investit in aceasta societate, foarte cunoscuta in Italia si Spania.
Am crezut la inceput ca este o trufa, fiind o societate inregistrata in Panama, si mai ales pentru faptul ca promiteau dobanzi destul de mari.
Am investit si pot sa va spun ca plateste.
Este un MLM pentru ca plateste investitorii pentru promovarea societatii, nu cred ca este un ponzi, deoarece planul de marketing este bine structurat.
Eu datorita lor am fost curioasa sa invat ce este forexul si asa am ajuns sa cunosc site-ul vostru si sa studiez charturi, candele...dar n-am retras banii investiti de la ei, si ma mir in continuare ca dupa 1 an si jumatate, continua sa creasca numarul investitorilor, societatea este din ce in ce mai transparenta, si in prima zi a fiecarei luni continua sa plateasca pe toata lumea.
www.finanzasforex.com
Daca Stefan considera ca linkul nu corespunde cu regulile forumului, il rog sa-l stearga.
Astept parerile voastre, mai ales as vrea sa stiu daca 10-12% lunar este posibil.