Sari la conținut

ZigZagTF-un indicator care va traseza automat si fibo

Postări Recomandate

Sal lume!

Va aduc un nou indicator care va traseaza atat segmentele de urcare sau coborare cat si nivelele fibo aferente. Cred ca va fi foarte util pentru noii veniti care aud atatea despre nivelele fibo si au greutati in a le trasa pe chart

Iata cativa parametrii pe care o sa trebuiasca sa-i schimbati dupa instalarea indicatorului:

ExtDepth = 12

Price = 4 (segementele vor fi trasate pe nivelul close) : 0 = high and low, 1= open, 2= low, 3= High, 4= close

Fibo1 = true

Fibo2 = true

Culorile si grosimea trasajului le las la alegerea voastra

Sper sa va fie de folos

Bafta la pipsi!

:smile:

Oltciter!

PS= fibo va fi trasat in functie de cum selectati trasarea zigzagului.In cazul setarilor de mai sus nivelel fibo vor fi trasate in functie closeul pretului si nu in functie maxim si minim.Ramane la latitudinea voastra cum doriti sa-l setati.

ZigZagTF.mq4

ZigZagTF.rar

post-1363-1217398140_thumb.png

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Moderators

Man,scuze pt bobarnac, m-am enervat la threadul ala cu finanza, si ma razbun pe tine, he he...

De ce nu pui si linkul la articolul de pe codebase din care ai luat indicatorul? Pentru ca omul acela povesteste acolo niste chestii foarte interesante despre zig-zag-uri, despre cum se folosesc in general, si despre cum se foloseste indicatorul acesta, in special. Nu esti singurul abonat la articolele noi de pe codebase, l-am primit si eu dimineata. Iti las placerea.... :smile:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.