M-am gandit un timp daca sa scriu acest topic sau nu!
De ce m-am gandit la al scrie sa nu? Pentru ca , recunosc , sunt plin de prejudecati!
La dracu cu toate prejudecatile!
Am sa ma laud , aici si acum , cu realizarea muncii mele!
Putin imi pasa ca unii o sa spuna ca vreau sa ma dau mare, putin imi pasa daca unii o sa fie carcotasi, putin imi va pasa de multe lucruri pe care probabil le va starni acest topic!
Am realizat un record personal, si ma mandresc cu asta.
Vreau sa arat tuturor si sa urlu in gura mare :" Am reusit sa fac profit! Se poate!"
Asta este rasplata studiului, tenacitatii , disciplinei si muncii continue!
Multumesc ca ati citit acest post si sper sa vad cat mai multe posturi aici cu recorduri personale!
Din partea mea ve-ti avea toata admiratia si sprijinul!
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Sal lume! http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' />
M-am gandit un timp daca sa scriu acest topic sau nu!
De ce m-am gandit la al scrie sa nu? Pentru ca , recunosc , sunt plin de prejudecati!
La dracu cu toate prejudecatile!
Am sa ma laud , aici si acum , cu realizarea muncii mele!
Putin imi pasa ca unii o sa spuna ca vreau sa ma dau mare, putin imi pasa daca unii o sa fie carcotasi, putin imi va pasa de multe lucruri pe care probabil le va starni acest topic!
Am realizat un record personal, si ma mandresc cu asta.
Vreau sa arat tuturor si sa urlu in gura mare :" Am reusit sa fac profit! Se poate!"
Asta este rasplata studiului, tenacitatii , disciplinei si muncii continue!
Multumesc ca ati citit acest post si sper sa vad cat mai multe posturi aici cu recorduri personale!
Din partea mea ve-ti avea toata admiratia si sprijinul!
Va stimeaza si va respecta, al dumneavoastra!
Oltciter
Bafta la pipsi!
Editat de oltciter