Intru cand lumanara intersecteaza EMA 35 si inchide in cealalta parte. Lumanarile MACD trebuie sa fie in concordanta. RSI cel putin lipit de 50. Ies cand RSI ajunge la limita 30/70 sau cand EMA 35 intersecteaza invers lumanarea care se inchide. Traversarile simple nu se iau in consideratie.
Cand RSI atinge 70 si da semne ca ar continua, se ia un Long, dar cu TP de max 15 pipsi. Short la 30.
Tranzactionez USD/CHF si nu risc mai mult de 5% pe / tranzactie. Tranzactionez maxim 25.000 $ / tranzactie.
Scalping fac doar in limitele extreme RSI, cu max 50.000 $.
Indicatori folositi: - EMA 35
- MACD 12/26/9
- RSI 14
- Aditional, SAR 0.02/0.2
Mentionez ca incerc sa simulez un cont de 1000 $, cu 20% leverage (atat am vazut ca imi da voie pe Oanda pe contul demo).
...V-am zis ca e simpla ....din pacate, inca nu e testata...ma ajuta cineva cu un programel de backtesting...un link, ceva...
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Intru cand lumanara intersecteaza EMA 35 si inchide in cealalta parte. Lumanarile MACD trebuie sa fie in concordanta. RSI cel putin lipit de 50. Ies cand RSI ajunge la limita 30/70 sau cand EMA 35 intersecteaza invers lumanarea care se inchide. Traversarile simple nu se iau in consideratie.
Cand RSI atinge 70 si da semne ca ar continua, se ia un Long, dar cu TP de max 15 pipsi. Short la 30.
Tranzactionez USD/CHF si nu risc mai mult de 5% pe / tranzactie. Tranzactionez maxim 25.000 $ / tranzactie.
Scalping fac doar in limitele extreme RSI, cu max 50.000 $.
Indicatori folositi: - EMA 35
- MACD 12/26/9
- RSI 14
- Aditional, SAR 0.02/0.2
Mentionez ca incerc sa simulez un cont de 1000 $, cu 20% leverage (atat am vazut ca imi da voie pe Oanda pe contul demo).
...V-am zis ca e simpla
....din pacate, inca nu e testata...ma ajuta cineva cu un programel de backtesting...un link, ceva...
Editat de ciprianeagu@yahoo.com