Sari la conținut

Featured Replies

Postat

1. Numarul de loturi in Meta Trader este exprimat ca Volume?

2. Cate unitati monetare contine un lot? (am cont la FxPro - leverage 1:1)

Adica ma intereseaza sa stiu daca vand 0.10 lots, ce inseamna asta ca numar de unitati monetare ( cati USD ).

Multumesc anticipat :)

• Răspunsuri 3
  • Citiri 3,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
  • Autor

"From 10k (0.1 lot) trading volume is provided 24-hours 5 days a week"

Cred ca am aflat raspunsul. 1 lot are 100.000 unitati, deci 0.1 lots = 10000. Intrebarea mea este: Eu avand leverage 1:1 ( pentru ca mi-e frica sa pierd banii brokerului si sa devin dator vandut :) ) cum mai fac o tranzactie, daca pot cumpara/vinde minim 0.1 lots, adica 10k, in timp ce eu am 100$ in cont? :)

Postat
  • Management

Hai ca te corectasem dar te corectasem prost :). Intr-adevar, un lot standard are 100.000 de unitati. Si raspunsul la intrbarea ta este: nu poti. Cu leverage de 1:1 si un cont de 100$ nu poti sa tranzactionezi. Si ca sa-ti raspund si la intrebarea pe care ai pus-o in alt thread, brokerul nu "te scoate dator". Nu poti sa pierzi mai multi bani decat ai in cont dar cu cat e mai mare leverage-ul, ii poti pierde mai repede sau mai incet. Acum o sa plec dar daca nu gasesti pana ma intorc eu, o sa-ti explic... Desi sunt convins ca daca te mai plimbi putin pe forum in sectiunea "primii pasi" (sau daca dai search), o sa gasesti raspunsul.

Vezi ca ti-am sters linkul din primul post ca nu-si avea rostul.

Postat
  • Autor

Da, am aflat cum sta treaba, multumesc. Si ce leverage recomanzi pentru suma asta de 100$? 1:100 ?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.