am intrat si eu pe forumul vostru ieri pt prima data si toti sau majoritatea au inceput sa dea gogonele in mine pe motiv ca sunt nou si cine sunt eu de pun asa intrebari. Drept recompensa pt. ca ati dat peste un baiat bun o sa va dau o strategie de tranzactionare super belea de o sa va lingeti pe boticurile voastre fine si delicate de traderi. Ce am vazut pe forumul vostru nu prea mi-a placut pt. ca sunteti c-am goi la metode de tranzactionare asa ca vine unul nou ca mine si, si cu gogonele primite in cap de la voi marii traderi si va dau aceasta minunata tehnica de tranzactionare ( pt. tot omul de rand ). Pt. ca ma gandesc la voi.
Pentru ca sa stergem dubiile, am facut un mic expert care testeaza "aproximativ" strategia respectiva. Nu stiam "strategia" dinnainte, primul meu contact cu aceasta a fost pe topicul curent. La incepu
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
salut frumosilor?
am intrat si eu pe forumul vostru ieri pt prima data si toti sau majoritatea au inceput sa dea gogonele in mine pe motiv ca sunt nou si cine sunt eu de pun asa intrebari. Drept recompensa pt. ca ati dat peste un baiat bun o sa va dau o strategie de tranzactionare super belea de o sa va lingeti pe boticurile voastre fine si delicate de traderi. Ce am vazut pe forumul vostru nu prea mi-a placut pt. ca sunteti c-am goi la metode de tranzactionare asa ca vine unul nou ca mine si, si cu gogonele primite in cap de la voi marii traderi si va dau aceasta minunata tehnica de tranzactionare ( pt. tot omul de rand ). Pt. ca ma gandesc la voi.
Sa faceti cat mai multi bani.
Aceasta tehnica este valabila numai pt. Eur/Usd
Pentru intrebari nu ezitati sa ma intrebati
O sa ma pomeniti.
L0_4_Hour_MACD_Forex_Strategy_Original.pdf