- Răspunsuri 42
- Citiri 16,6k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
sergiub 8 postări
-
tradelover 6 postări
-
mfx 6 postări
-
betea.sorin 5 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Foarte bine spus, cu cateva observatii. La un cont de 200 de parai la un broker cu minilot si 0.01 loturi minim (ca ibfx minicont sau fxcm microcont) ai de fapt 20.000 de pipsi in cont. La brokeri ca
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Postez aici pt ca sunt incepator.
De curand am citit postul lui Mfx http://forum.vamist.com/Linii-de-trend-si-diverge-t1244.html si aproape ca am avut o revelatie.
Fiind incepator cum spuneam tranzactionam dupa ureche mai mult pe suport si rezistenta si nu prea imi iesea nimic.Cand brusc am descoperit liniile de trend
Sa nu radeti dar am ajuns la concluzia ca poti sa tranzactionezi profitabil doar cu linii de trend paternuri de reversal ( triunghiuri,dublu top ,bottom,etc) si un pic de Martinagale sau hedging (ca si MM).
Despre divergente nu stiu ce sa zic,mie mi se pare ca apar f rar sau nu le identific eu.
In fine, intrebarea mea e :Daca toti respecta regulile tradingului in forex,invataturile de pe babypips (metodele de acolo sunt cat se poate de publice) si alte site-uri atunci cine mai pierde in forex? Banii se plimba de la unii la altii nu apar din neant ! Deci, cine pierde daca toti aplicam aceleasi reguli de trading (profitabile) care sunt cunoscute de toata lumea ?
Editat de sergiub