Am luat contact de vreo cativa ani cu forexul si chiar daca nu m-am tinut de el am revenit periodic cautand ca oricare dintre voi modalitati de profit.
Acum am ajuns sa ma intreb daca merita.Tradelover zice intr-un post ca are un profit de 20-30% pe care se chinuie sa-l faca stabil adica SIGUR.Daca el zice asta va intreb daca merita atata munca analiza si stres.
Oricum intrebarea care ma chinuie acum e : exista ceva SIGUR in forex ?
si cand spun SIGUR cu majuscule vreau sa spun GARANTAT.
So, dati-mi o metoda sa fac 1 pip pe zi GARANTAT si va fac idolli mei.Exista asa ceva?
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Am luat contact de vreo cativa ani cu forexul si chiar daca nu m-am tinut de el am revenit periodic cautand ca oricare dintre voi modalitati de profit.
Acum am ajuns sa ma intreb daca merita.Tradelover zice intr-un post ca are un profit de 20-30% pe care se chinuie sa-l faca stabil adica SIGUR.Daca el zice asta va intreb daca merita atata munca analiza si stres.
Oricum intrebarea care ma chinuie acum e : exista ceva SIGUR in forex ?
si cand spun SIGUR cu majuscule vreau sa spun GARANTAT.
So, dati-mi o metoda sa fac 1 pip pe zi GARANTAT si va fac idolli mei.Exista asa ceva?