Sari la conținut

Featured Replies

Postat

In ultimul timp am studiat destul de mult miscarile mari (incepand de la 25-30 pips pe M1 candle) si am observat ca foarte multe miscari de acest gen sunt urmate de o corectie de 20-30% chiar daca apoi continua trendul de scadere sau crestere (depinde de caz) continua.

Ma gandeam ca ar fi interesant un cod (MQL) care ar face un alert cand se produce o miscare brusca a pretului. Nu am gasit insa nicaieri asa ceva (pana acum). Daca stie cineva de ceva de genul va rog sa ma contactati. Sau eventual daca e ceva coder care ar vrea sa cream ceva de genul pot ajuta la crearea algoritmului insa nu sunt programator :P

Poate cu timpul s-ar putea face un EA interesant, dar primul pas ar fi bine sa avem macar un cod care vine cu alert.

Cheers.

• 6 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Citiri 2,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

@Daedalus

Din cate inteleg tu urmaresti miscarile bruse.De exemplu daca pe M1 are inaltimea (diferenta intre low si High) de 25-30 pipsi tu o consideri o miscare brusca?

Sau miscare brusca insemna : un numar de x ticksi consecutivi diferenta intre ticksul 1 si ticksul x sa fie de 25-30 pipsi?

Later:

Acum ma uit cat de vechi e postul: 18.Dec.2008

Editat de Mangusta

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.