Sari la conținut
Postat

Pana acum nu prea m-au interesat EA-urile in mod special, dar am gasit un thread cu unul free, destul de laudat:

forex[/acronym]-tsd.com/expert-advisors-metatrader-4/17341-_rdb_the-best-free-ea.html"]http://www.forex-tsd.com/expert-advisors-m...st-free-ea.html

L-am bagat in MT4 si i-am dat drumul la test ( '99 - prezent)

N-am umblat la nimic, n-am schimbat nici o optiune la el, l-am pus doar pe EUR/GBP M5.

Era prea mare statementul asa ca l-am pus pe rapidshare, sorry.

http://rapidshare.com/files/192094078/report.htm.html

E pe bune oare, chiar merge asa?

• Răspunsuri 11
  • Citiri 5,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Featured Replies

Postat
  • Autor

Dupa cateva saptamani pe live am inceput sa am probleme la fxopen cu robotul asta. Cel putin odata pe saptamana aparea un spike (doar la ei bineinteles) de 15-20 de pipsi. Dupa vreo luna si ceva in care l-am lasat in fiecare noapte, deabia am ajuns breakeven. Nu stiu cum e la alti brokeri, nu am bani sa incerc, dar in general ma astept tot la ceva de genul. Ce ma enerveaza la astia e ca se lauda pe forum cum ca accepta "methodical scalping" si "EA scalping".

Am consumat curentul aiurea. :tongue: Pacat de robot, parea interesant.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.