Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Astazi am schimbat domeniul principal din .com in .ro. Din cauza asta o sa vedeti ca daca scrieti vamist.com veti fi redirectionati automat catre vamist.ro. Toate linkurile existente sunt perfect functionale.

Un "efect secundar" al acestei schimbari este ca in cautarile pe google o sa fie o perioada in care vamistul va disparea. Cu timpul va reveni... mai sus decat acum (sper) =))

• Răspunsuri 3
  • Citiri 2,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
  • Autor
  • Management

Se pare ca cei de la Community SEO de la care am cumparat softul de rescriere al URL-urilor (un soft care face URL-urile de pe forum Google friendly) au decis ca schimbarea domeniului este o incercare de fraudare. In consecinta, au dezactivat licenta. Sper sa rezolv cat mai repede problema si sa-i dea drumul din nou DAR sper si mai mult sa nu considere si aia de la IPB (de la care e cumparat softul de forumul) acelasi lucru.

Postat
  • Moderators

Un "efect secundar" al acestei schimbari ....

Este acela ca dispar parolele stocate in computer, hihi....

Mi-a disparut parola (memorata in firefox, dar pt domeniul cu com, chiar ma intrebam ca prostu ce boala l-a apucat, nu am vazut redirectarea decat dupa ce am reusit sa imi amintesc parola - in doar vreo doua-trei incercari, well... nu am imbatranit chiar de tot - si sa ma loghez, sa citesc postarea ta, si abia apoi am realizat ca e domeniu cu .ro si mi-am dat seama de ce nu mai stia ff-ul parola... hihi

Postat

in afara de exercitiul de memorare al parolei adu-ti aminte ca ai in firefox chestia aia cu parole si poti vedea care ti-e parola =))

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.