Sari la conținut

O intrebare ?


Postări Recomandate

Trebuie sa gasesti o persoana ca sa-ti vanda moneda respectiva!WM si LR e un fel de E-gold.Sunt bani virtuali.Tu platesti unuia care ii are in calculator, iar persoana respectiva tii transfera in contul tau personal.

Nu e prea buna metoda asta de transfer fiindca poti sa castigi destui bani din trading, iar daca nu vrea nimeni sa tii schimbe te poti uita la ei.Si se percep comisioane cand efectuezi un schimb.Comisioane destul de mari.Stiu ca fugi de comisioanele percepute la un transfer bancar, dar cu orice plata tot acolo ajungi.

Sunt brokeri romani care accepta transferul direct de pe card, acolo nu prea sunt comisioane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nop!!!Sunt doar dealeri.Daca ar putea efectua toata lumea cum zici tu atunci ce sens ar mai avea comisioanele?Si ar mai fi o treaba:

Cel din varful piramidei ar putea sa emita cati bani virtuali doreste el, iar banii lichizi sa ajunga la el.Ceea ce nu e normal si nici legal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 luni mai târziu...

@respect20

Salut, m-am bagat si eu in acest topic caci vroiam sa iti aduc ceva la cunostiinta, din mica mea experienta.

 

1. Persistence, patience and purpose - The Three Ps

 

Daca metoda da rezultate in timp indelungat, pe masura ce o imbunatatesti (sau nu) inseamna ca ai gasit o solutie viabila in a face profit rapid si a economisi timp totodata, pe care il poti investi in a studia mai mult acest domeniu. Nu sunt neaparat adeptul rr clasic 1:1, 1:2 sau 1:10. Nu contest insa ca nu e foarte bine, mai ales ca esti la inceput, insa se poate face profit la fel de bine avand si riscul mai mare decat target profitul (personal nu iti recomand) dar, pentru asta, iti trebuie cunostiinte avansate despre piata interbancara pentru a intelege mai bine mecanismul si a avea acest avantaj in favoarea ta.

 

2. Assuming the risk

 

Atat timp cat iti asumi riscul, fie ca folosesti sl propriu-zis sau imaginar, insist sa folosesti sl din proprie experienta, si tranzactionezi fara emotii in continuare totul merge foarte bine. E mult mai bine sa pierzi o parte din cont, decat totul.

 

3. Locking into the box

 

Orice metoda ai folosi, trebuie sa tii cont si de factorii politico-economici ce se desfasoara inaintea, in timp si dupa ce deschizi o tranzactie (speech-urile lui Geithner, etc) si pentru o metoda cu un sl foarte scurt, persoanal recomand evitarea tranzactionarii in perioadele agitate ale pietii. Trebuie sa fi permanent conectat la stirile de ultima ora(Bloomberg, Marketwatch,etc) si sa anticipezi efectul pe care il vor avea asupra tranzactiei tale.

 

PS: esti incepator nu trebuie sa dovedesti nimic. dirzu_a@yahoo.com daca vrei sa mai discutam despre forex.

 

 

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.