Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salut prieteni !

Sunt destul de nou pe piata forex (cam sase luni). Am tranzactionat pana acum cu sume destul de micute si cu ceva profit (destul de mic , dar incurajator...).

Va rog frumos sa-mi recomandati un broker bun pe metatrader 4 . Spredul nu mai mare de 2 pips , cu sediul undeva unde il poti gasi in cazul in care ai probleme , care sa accepte credit cards, cu alte cuvinte un broker pe care sa te poti baza si care sa-ti ofere siguranta pentru sume nai mari de bani.

Multumesc!

• Răspunsuri 1
  • Citiri 2,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Daca ar exista ce cauti tu... %%-

Spread-ul de care zici e pe vreo pereche anume? In orice caz, spread FIX, la un broker serios nu gasesti. In functie de lichiditate/volatilitate ei urca spreadul, ca sa isi acopere riscul.

Uite pe mine, de exemplu, ma dispera faptul ca la fxopen nu variaza spreadul de loc. Incerc un ea pe EUR/GBP si nu sare de 3 pipsi. In mod normal noaptea (asian session) ar trebui sa varieze pentru ca e lichiditatea scazuta). Tind sa cred ca asta e un semn ca ceva nu e in "ordine". N-am avut probleme cu withdrawals, ce-i drept, n-am incercat sa scot mai mult de 10$. Dar cu sume mai mari nu m-as risca la un broker de genul.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.