Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Am mers pe sell pe EURUSD dar m-a scos, am intrat cam devreme. Daca candle-ul de azi e bearish o sa dau din nou sell (n-am mai pus graficul pe termen mai lung ca e destul de clar ca e down).

post-1715-126889401547_thumb.jpg

Postat

Am luat-o in freza cu EURNOK, in sfarsit a picat sub 8 dar nu i-a placut acolo:

post-1715-126928232023_thumb.jpg

Mai am 3 pozitii deschise, care sunt deocamdata pe +, USDTWD, EURUSD si USDJPY, toate short.

Ca sa nu mai construiesc o discutie separata, NU tranzactionati perechi ciudate. Nu numai ca se misca aiurea dar cel putin la Oanda se intampla unele lucruri paranormale. De exemplu pe USDTWD graficul arata ca e la 31.58, dar de fapt e la 3.78!

Am intrat pe USDSAR (da, parca imi doresc sa pierd bani), al carei curs e FIXAT. Facusem eu un calcul ca s-ar merita sa primesc swapul. Bineinteles calculul meu era prost. Aveam SL la vreo 15 pipsi (care e o gramada pentru perechea asta) distanta de ultimele oscilatii, si m-a scos din el cu slippage imens (risc 2% am pierdut vreo 3%).

Doar ca pe grafic nu arata ca pretul a ajuns vreodata acolo. Sau le-o fi si astora de la Oanda fomica...

Postat (editat)

oanda variaza spread-ul in mod periodic. pretul pe care il vezi tu e media dintre bid si ask, dar daca te-a gasit pe stiri cel mai probabil e ca stopul ti-a fost luat din cauza maririi spread-ului. am mai explicat asta undeva, eu folosesc oanda de la inceput si stiu cum se comporta.

Editat de sian
am sters citatul cu postul anterior conform regulamentului
  • 2 luni mai târziu...
Postat (editat)

Am luat o pauza cam lunga, in principiu am avut trei tranzactii pe + destul de bine (5% din cont profit) care s-au dus toate de rapa in 2 zile si m-am enervat.

Revenind cu forte proaspete, probabil pentru ca sunt in sesiune si as face orice altceva in afara de a invata, am decis sa las stilul de trading neschimbat, dar sa fac o mica modificare.

Voi lua trade-uri numai in directia in care primesc si dobanda de acum inainte.

Am deschis 3 tranzactii:

post-1715-127542292298_thumb.jpgpost-1715-127542291594_thumb.jpg

Se pare ca in trecut trendul era down, a dat de un suport puternic si acum a aparut un trend mic up. Scadere puternica la linia de trend, indecizie si apoi crestere puternica mi se pare suficient pentru long.

post-1715-127542313684_thumb.jpgpost-1715-127542314271_thumb.jpg

Aici s-a intamplat exact acelasi lucru, din nou long.

post-1715-127542327424_thumb.jpgpost-1715-127542328273_thumb.jpg

Intrarea mi se pare mai slaba, pretul a spart cateva linii de trend si a facut bounce de la trendul mic up. Buy!

Perechi in observatie (orientativ) :

EURAUD - astept break clar, cu construirea unui trend mic

GBPAUD - buy break 1.83

GBPZAR - buy break clar 11.6-11.8 de preferat cu aparitia unui mic trend up

CHFZAR - buy break clar 7

USDPLN - trend prea acccentuat, astept corectie

*USDMXN - apropiat de linia de trend, apare vreun breakout?

USDHUF - trend prea accentuat, astept corectie

*EURTRY - astept bounce de la rezistenta pt sell

*TRYJPY - sell break 55

*ZARJPY - sell break 11

EURNZD - astept bounce de la rezistenta pentru sell

*NZDCAD - sell sub 0.7

*NZDJPY - sell break 58.5

Editat de andrei_lint
  • 1 an mai târziu...
Postat (editat)

am atasat aici un curs video pentru incepatori/intermediar.

167 minute de suport si rezistente (pe intelesul tuturor, trebuie doar engleza).

forex[/acronym]-materiale-educative?path=/CURS%20FOREX%20INCEPATOR%20INTERMEDIAR"]Forex - Materiale educative | Vamist Forex

Salut,

Nu gasesc filmuletele facute de tine....Le-am cautat si vad ca link-ul nu e bun

Editat de ulea.bogdan

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.