Sari la conținut

Trend Follower 5M

Postări Recomandate

am găsit acest tot pe acest forum dar a fost mutata si sa pierdut discuția si tare mult as dori sa o reluam.Dc? pai eu de abia ma găsito am pus`o pe demo si am aruncat aja un ochi pe ea sa vad cu ce se manca.... e foarte simpla si merge... având in vedere ca nici un lucru bun nu vine fără sacrificiu sau multa munca sau o parte rea .... intrebarea fireasca:este atat de profitabil si sigur pe cat pare ?... ca sincer chiar daca sunt începător(am lucrat pan aku pe metoda LP50 a lui Lazy) mi se pare prea frumos sa fie adevărat ...Daca ati folosit asa ceva si ati testato o parere va rog(oricum sa o testez pe demo ceva sapt pan sa o pun pe real dacă va fi cazul)

P.S: imi cer scuze dacă este discutata si nu am vazut`o eu! ms

aici e linku unde o gasiti : forex[/acronym]-trend-follower/"]http://www.bustathief.com/earn-money-with-...trend-follower/

Editat de influxed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.