Sari la conținut

Featured Replies

Postat

am găsit acest tot pe acest forum dar a fost mutata si sa pierdut discuția si tare mult as dori sa o reluam.Dc? pai eu de abia ma găsito am pus`o pe demo si am aruncat aja un ochi pe ea sa vad cu ce se manca.... e foarte simpla si merge... având in vedere ca nici un lucru bun nu vine fără sacrificiu sau multa munca sau o parte rea .... intrebarea fireasca:este atat de profitabil si sigur pe cat pare ?... ca sincer chiar daca sunt începător(am lucrat pan aku pe metoda LP50 a lui Lazy) mi se pare prea frumos sa fie adevărat ...Daca ati folosit asa ceva si ati testato o parere va rog(oricum sa o testez pe demo ceva sapt pan sa o pun pe real dacă va fi cazul)

P.S: imi cer scuze dacă este discutata si nu am vazut`o eu! ms

aici e linku unde o gasiti : forex[/acronym]-trend-follower/"]http://www.bustathief.com/earn-money-with-...trend-follower/

Editat de influxed

• Citiri 1,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.