Dupa mai mult de 2 ani de studiu al pietei forex si de cautat strategia castigatoare constant in orice conditii de piata,stim cu totii care(Holy Graal ) pot spune ca am ajuns la niste concluzii relativ corecte pe criza asta care a modificat volatilitatea in toate pietele financiare.Pentru trading in trend am gasit zeci de strategii ,majoritatea Ok si as putea spune 1-2 chiar performante dar pentru trading cand piata este in consolidare,range cum vreti sa ii spunem adica majoritatea timpului dintr-o zi, NU prea exista strategii sau nu vrea lumea sa le faca publice,ceea ce cam tot aia este.Iata de ce ma gindeam sa dezvoltam noi aici pe forum o strategie buna pentru acest tip de piata.Daca reusim facem si un EA si apoi putem chiar sa o vindem pe eBay si scoatem si un ban,nu!?
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Dupa mai mult de 2 ani de studiu al pietei forex si de cautat strategia castigatoare constant in orice conditii de piata,stim cu totii care(Holy Graal
) pot spune ca am ajuns la niste concluzii relativ corecte pe criza asta care a modificat volatilitatea in toate pietele financiare.Pentru trading in trend am gasit zeci de strategii ,majoritatea Ok si as putea spune 1-2 chiar performante dar pentru trading cand piata este in consolidare,range cum vreti sa ii spunem adica majoritatea timpului dintr-o zi, NU prea exista strategii sau nu vrea lumea sa le faca publice,ceea ce cam tot aia este.Iata de ce ma gindeam sa dezvoltam noi aici pe forum o strategie buna pentru acest tip de piata.Daca reusim facem si un EA si apoi putem chiar sa o vindem pe eBay si scoatem si un ban,nu!?