Intr-unu din topicurile pe care le urmaresc s-a ajuns la concluzia ca sistemul perfect are nevoie de o baza de date.In concluzie datele trebuie sa ajunga intr-o baza de date , sa zicem o baza MySQL.
Ca sa aducem datele in DB din MetaTrader4 sunt 2 metode DDE si un EA care scrie direct in DB.
Am studiat ambele metode , dar pe nici una nu o stapanesc prea bine.
Am intrebari legate de datele pe care pot sa le trimite prin ambele metode.Am observat ca prin DDE nu poti sa trimiti decat [symbol|Ask|Bid|High|Low|Time] pe cand in MQL poti trimite [Timestamp|Ask|Bid].
In nici una din metode nu am vazut nimic legat de volum.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Intr-unu din topicurile pe care le urmaresc s-a ajuns la concluzia ca sistemul perfect are nevoie de o baza de date.In concluzie datele trebuie sa ajunga intr-o baza de date , sa zicem o baza MySQL.
Ca sa aducem datele in DB din MetaTrader4 sunt 2 metode DDE si un EA care scrie direct in DB.
Am studiat ambele metode , dar pe nici una nu o stapanesc prea bine.
Am intrebari legate de datele pe care pot sa le trimite prin ambele metode.Am observat ca prin DDE nu poti sa trimiti decat [symbol|Ask|Bid|High|Low|Time] pe cand in MQL poti trimite [Timestamp|Ask|Bid].
In nici una din metode nu am vazut nimic legat de volum.
Care metoda o considerati mai eficienta si de ce?