Am studiat putin Candlestick-ul [ bullish si bearish nu inca ]
Am studiat DMI, MA [ si exponential si simplu, ... inca nu am inteles la ce este bun ] RSI, si putin Stochastic ...
Ce mai am nevoie ca sa trec de etapa -10 si sa ajung si eu la -5?
Sa pot sa stiu si eu sa analizez cat de cat un grafic ... sa stiu si eu sa pun un trand [ asta stiu ... si ascendent si descendent ... dar sa stiu exact la ce ma ajuta trand-ul pe grafic ]
Sa inteleg mai bine suportul si rezistenta ... [ un link cu explicatii mai pentru mine ... [ -10 ]? [ in RO ? ]
Ce mai trebuie sa studiez asa ca de inceput sa trec de etapa in care sunt dezgustat de mine ?
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Of ... asa ma oftic ...
Care sunt primii pasi in analiza tehnica ?
Am studiat putin Candlestick-ul [ bullish si bearish nu inca ]
Am studiat DMI, MA [ si exponential si simplu, ... inca nu am inteles la ce este bun ] RSI, si putin Stochastic ...
Ce mai am nevoie ca sa trec de etapa -10 si sa ajung si eu la -5?
Sa pot sa stiu si eu sa analizez cat de cat un grafic ... sa stiu si eu sa pun un trand [ asta stiu ... si ascendent si descendent ... dar sa stiu exact la ce ma ajuta trand-ul pe grafic ]
Sa inteleg mai bine suportul si rezistenta ... [ un link cu explicatii mai pentru mine ... [ -10 ]? [ in RO ? ]
Ce mai trebuie sa studiez asa ca de inceput sa trec de etapa in care sunt dezgustat de mine ?
Multumesc...!