Sari la conținut

Featured Replies

Postat

vere, te-ai inregistrat de pe platforma sau de pe site? intrebare intrebatoare

Pt Darzu

M-am inscris si eu azi noapte pe la 0.00 si am primit datele alea instant pe email...

de pe sit

• Răspunsuri 25
  • Citiri 9,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
  • Autor
  • Management

@Andrei La ce campuri te referi?

La voi a mers sa setati serverul ala primit pe mail? La mine nu a mers si am selectat Admiral Demo.

Postat

@Andrei La ce campuri te referi?

La voi a mers sa setati serverul ala primit pe mail? La mine nu a mers si am selectat Admiral Demo.

la mine nu a mers "Admiral Demo" ...am bagat serverul ala de pe email ...cu 443 in coada sau cam asa ceva

Postat
  • Autor
  • Management
:-? Pai concursul asta nu e ca cel din ianuarie. Nu trebuie sa completezi nimic in Optiuni pentru ca nu se face publish pe serverul vamist (vamist-ul nu e implicat in organizarea acestui concurs... de aia si particip... ca nu e conflict de interese :).
Postat
  • Autor
  • Management

Pentru moment, clasamentul poate fi vazut aici: http://www.fxservice.com/contest/balkandivision/ Am inteles ca in curand va fi disponibil si pe site-ul in romana.

Florin din top este unul dintre florinii de la noi de pe forum? :-?

Postat

Nici pana la ora asta n-am reusit sa ma loghez, nu stiu care e problema, acum incerc sa reinstalez platforma daca nu merge nici acum, renunt. putin dezgustat de asemenea servicii...

Postat

Nici pana la ora asta n-am reusit sa ma loghez, nu stiu care e problema, acum incerc sa reinstalez platforma daca nu merge nici acum, renunt. putin dezgustat de asemenea servicii...

Darzu ... da-o'n xxxx xxx, suna si tu la staff si gata, intrebi, te lamuresti si ... da-i bice. vrei sa iti dau eu numaru lu ala ... care raspunde? Ce naiba ... !!! pune mana pe telefon

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.