Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Mugur, administratorul de pe bursanoastra.ro ne-a invitat la un meci de ping-pong impreuna cu cei de acolo. Eu nu prea am jucat ping-pong la viata mea dar niciodata nu-i prea tarziu sa ma apuc. Se intalnesc in fiecare sambata la ora 12:00 in club IDM din Regie. Personal nu am cum sa ajung sambata asta, dar poate e cineva de pe aici interesat. Chiar ar fi frumoasa o confruntare intre bursieri si forexisti :) Ce ziceti?

• Răspunsuri 3
  • Citiri 3,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

poi frumos sa-l inviti si tu la o partida de orice ce te pricepi mai bine (ma intreb de ce nu o fi facut invvitatia la o partida de sah sau bere :) ) fiecare invita pe fiecare la ce se pricepe mai bine invitatorul fara sa se gandesca daca invitatul stie :)

Editat de kerosen

Postat

poi frumos sa-l inviti si tu la o partida de orice ce te pricepi mai bine (ma intreb de ce nu o fi facut invvitatia la o partida de sah sau bere :) ) fiecare invita pe fiecare la ce se pricepe mai bine invitatorul fara sa se gandesca daca invitatul stie :)

misto!

Se mai inghesuie careva?

Editat de Vaxx

Postat

misto!

Se mai inghesuie careva?

Si eu ma bag.

Madalin

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.