De astazi, pe vamist gasiti serverele MetaTrader pentru brokerii care ofera aceasta platforma. In felul asta, nu mai este nevoie sa instalati mai multe platforme MT pe acelasi calculator daca aveti conturi la mai multi brokeri sau daca pur si simplu vreti sa testati platforma demo a unui alt broker.
Intrati in forex[/acronym]"]sectiunea brokeri de pe vamist, selectati brokerul care va intereseaza, downloadati fisierele .srv, mutati-le in directorul "program files/[directorul_in_care_aveti_MT]/config", restartati MT.
Pentru moment am adaugat fisierele pentru urmatorii brokeri:
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
De astazi, pe vamist gasiti serverele MetaTrader pentru brokerii care ofera aceasta platforma. In felul asta, nu mai este nevoie sa instalati mai multe platforme MT pe acelasi calculator daca aveti conturi la mai multi brokeri sau daca pur si simplu vreti sa testati platforma demo a unui alt broker.
Intrati in forex[/acronym]"]sectiunea brokeri de pe vamist, selectati brokerul care va intereseaza, downloadati fisierele .srv, mutati-le in directorul "program files/[directorul_in_care_aveti_MT]/config", restartati MT.
Pentru moment am adaugat fisierele pentru urmatorii brokeri:
forex[/acronym]/admiral-markets"]Admiral Markets
forex[/acronym]/fxpro"]FxPro
forex[/acronym]/bulbrokers"]Bulbrokers
forex[/acronym]/x-trade-brokers"]X-Trade Brokers
forex[/acronym]/odl-securities"]ODL Securities
forex[/acronym]/broco"]BroCo
Daca mai aveti, puteti sa adugati si voi. Folositi linkul "raporteaza informatii lipsa sau eronate" pentru brokerul la care vreti sa adaugati.
Sper sa va foloseasca.