Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Cand atasezi EA-ul la chart, cu tasta F7 ai posibilitatea de a-ti stabili SL si TP (pe care eu le-am gandit ca fiind pt.situatii extreme: cand ti se intrerupe legatura cu server-ul, pana electrica,etc.)

In fereastra Navigator selecteaza expertul si da Enter. Ti se deschide codul sursa unde vei gasi detalii. S-ar putea sa intelegi integral codul si chiar sa faci modificari.

Desi pare ciudat, asta este adevarul : numai cu risk mare poti castiga mult. Forexul este cea mai a naibii piata: Foarte Volatila si unde regulile clasice NU se aplica. :D

Dupa parerea ta ce marime trebuie sa aibe contul real? eu cred ca trebuie sa investesti cam 500 usd ca sa ai acoperire.

cam cat timp ai testat aceasta strategie? ( EA-ul ?)

Multam

• Răspunsuri 13
  • Citiri 4,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat
  • Autor

Suma maxima investita == Suma pe care ti-o poti permite sa o pierzi fara sa te afecteze sub nicio forma.

Acum 2 luni am facut primul EA. Cam de o luna testez si imbunatatesc.

Daca ai vreo idee, se poate implementa.

Postat

Suma maxima investita == Suma pe care ti-o poti permite sa o pierzi fara sa te afecteze sub nicio forma.

Acum 2 luni am facut primul EA. Cam de o luna testez si imbunatatesc.

Daca ai vreo idee, se poate implementa.

In legatura cu o idee. Am observat ca atunci cand s-a deschis o tranzactie s-a facut dupa parerea mea prea sus si nu jos la intersectia celor 3 MA-uri cum era si normal de altfel ( parerea mea, acolo era probabilitate mai mare de a intra in tranzactie pe buy, si nu sus pe buy unde de fapt se asteapta sa se intersecteze ce le 3 MA-uri in sens invers adica sa dea semnal de sell )

Postat
  • Autor

Sistemul se bazeza pe Directia indicata de cele 3 medii. Nu se bazeaza pe cross-uri.

Cele 3 medii indica directia pe 3 TF-uri : Daily, 4H si 15Min.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.