Sari la conținut

Sistem semiautomat : 3 Medii mobile pentru 3 Time-frame-uri

Postări Recomandate

Cand atasezi EA-ul la chart, cu tasta F7 ai posibilitatea de a-ti stabili SL si TP (pe care eu le-am gandit ca fiind pt.situatii extreme: cand ti se intrerupe legatura cu server-ul, pana electrica,etc.)

In fereastra Navigator selecteaza expertul si da Enter. Ti se deschide codul sursa unde vei gasi detalii. S-ar putea sa intelegi integral codul si chiar sa faci modificari.

Desi pare ciudat, asta este adevarul : numai cu risk mare poti castiga mult. Forexul este cea mai a naibii piata: Foarte Volatila si unde regulile clasice NU se aplica. :D

Dupa parerea ta ce marime trebuie sa aibe contul real? eu cred ca trebuie sa investesti cam 500 usd ca sa ai acoperire.

cam cat timp ai testat aceasta strategie? ( EA-ul ?)

Multam

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Suma maxima investita == Suma pe care ti-o poti permite sa o pierzi fara sa te afecteze sub nicio forma.

Acum 2 luni am facut primul EA. Cam de o luna testez si imbunatatesc.

Daca ai vreo idee, se poate implementa.

Link spre comentariu

Suma maxima investita == Suma pe care ti-o poti permite sa o pierzi fara sa te afecteze sub nicio forma.

Acum 2 luni am facut primul EA. Cam de o luna testez si imbunatatesc.

Daca ai vreo idee, se poate implementa.

In legatura cu o idee. Am observat ca atunci cand s-a deschis o tranzactie s-a facut dupa parerea mea prea sus si nu jos la intersectia celor 3 MA-uri cum era si normal de altfel ( parerea mea, acolo era probabilitate mai mare de a intra in tranzactie pe buy, si nu sus pe buy unde de fapt se asteapta sa se intersecteze ce le 3 MA-uri in sens invers adica sa dea semnal de sell )

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.