Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Da, ai mare dreptate.:((

Am vaut ca set-up-ul e format pe EMA 365 si nu am mai vazut EMA 150, si nici PPZ-ul.

Multumesc!

• Răspunsuri 2,6k
  • Citiri 839,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• evolutia contului conform acestei strategii. MM foarte riguros si ultimele tranzactii au fost facute luand in calcul si locatia barpaternului. Inainte nu tine-am cont de locatie ci tranzactionam numai

• Intr-o discutie cu cineva dupa forum mi-a spus ca s-a uitat peste filmele lui olciter referitor la break-uri pe candele ori bare si nu le-a inteles foarte bine.   Am adus cateva exemple relevante de

• Clip56 - "Analiza tehnica monthly, weekly si daily " - se poate descarca din:   - ftp ( vizualizare si descarcare exclusiv prin browserul Firefox): ftp://92.87.4.152 user = vizitator parola = a1b

Imagini postate

Postat
  • Autor

Exemplificarea a doua tipuri de intrari. O intrare clasica si o intrare agresiva. Setupul nu este un setup stralucit dar m-am gandit ca este o ocazie buna sa vedeti cum se folosesc intrarile limit.

post-1363-125681631825_thumb.png

Postat
  • Autor

Exemplificarea a doua tipuri de intrari. O intrare clasica si o intrare agresiva. Setupul nu este un setup stralucit dar m-am gandit ca este o ocazie buna sa vedeti cum se folosesc intrarile limit.

Se pare ca foarte putzin a lipsit pentru intrarea de la 1.0800 pe usdcad. In schimb a mers foarte bine intrarea sub BEOB!

Postat

Da. Am avut niste probleme la calc si am pierdut si set-up-urile de la ora 20:00.

Am vazut si eu ca mai trebuiau 3 pips pt. a se declansa si sell limit.

Sincer sa spun, m-am uitat cam chioras la tipul asta de intrare.:((

Daca pretul cobora, declasa sell-ul standard, apoi urca si, sa zicem mai parcurgea aia 3 pips, pozitia mea se inchidea pt. ca acolo puneam SL-ul. (de fapt daca puneam gresit sl-ul chiar s-ar fi inchis pt. ca spread-ul e de 4 pips). Si dupa asta sa fi vazut ca pretul o lua la vale.:((

Nu mai intreb nimic, deocamdata. Sunt fineturi pt. mine. Chestii d-astea: sl pus nu la max. de bara (cum se pune de obicei) ci in spatele unei rezistente; se putea merge cu o pozitie sau chiar 2, daca prima era asigurata la BE, chestii d-astea.:)

Oricum, frumos!

Editat de tandrei

Postat

Apropo de filmuletul lui oltciter de azi dimineata

EUR/USD 1H - intrare peste BUOB-ul format pe tf-ul de 1h, asigurat la BE

post-1703-125684417443_thumb.jpg

si USD/CAD 1H - intrare sub BEOB-ul format pe 1h, asigurat si el la BE

post-1703-125684455677_thumb.jpg

cu banda albastra zona pentru tp1

Editat de viadutz

Postat
  • Autor

Clip44 - "Cum inteleg eu pozitiile hedge si analiza tehnica saptamanala 30 oct 2009 " - se poate descarca din:

-sectiunea "Clipuri forex" de pe siteul meu.

sau din

- ftp ( vizualizare si descarcare exclusiv prin browserul Firefox):

ftp://92.87.4.152

user = vizitator

parola = a1b2c3d4

sau din

Forex -Materiale educative "Clipuri forex"

Bafta la pipsi!

Postat

Buna dimineata!

Oltciter, multumim pentru clip!

Si pt. GJ. Ai avut dreptate. Recunosc ca pusesem botul la set-up. (zilele astea am avut alte treburi si n-am apucat sa mai scriu atunci.)

Ai dreptate, zonele de PPZ se vad usor pe chart dar uneori iar cad in hiperanaliza si vad prea multe.

Pe chart-ul din imagine zona "mmm" ar putea fi considerata un miniPPZ? Oricum am sa intru pe acest set-up, la EURUSD, mai ales ca pe MN e un pin format.

Pe MN avem mai multe set-up-uri: ex. USDCAD pin si confirma ce ai spus, UP; EURJPY pin, DOWN; NZDUAD pin, DOWN; mai avem GJ W2 pinut, DOWN.

As putea spune ca titlul clipului 44 ar putea fi "Intrari pe H4, H1 dupa urmarire set-up D, W". Asa ca intrarile le-as urmari pe TF-uri mai mici.

In final, 2 lucruri:

1. tehnica vs. strategie: e si una si alta (parerea mea); tehnica, cand folosesti S,R, bar pattern si poate fi folosita in cadrul altei strategi; strategie cand folosesti numai aceasta tehnica (si cred ca se poate numai cu aceasta tehnica)

2. ce cafea bei?:((

post-3780-125707308062_thumb.png

Postat
  • Autor

Buna dimineata!

Oltciter, multumim pentru clip!

Si pt. GJ. Ai avut dreptate. Recunosc ca pusesem botul la set-up. (zilele astea am avut alte treburi si n-am apucat sa mai scriu atunci.)

Ai dreptate, zonele de PPZ se vad usor pe chart dar uneori iar cad in hiperanaliza si vad prea multe.

Pe chart-ul din imagine zona "mmm" ar putea fi considerata un miniPPZ? Oricum am sa intru pe acest set-up, la EURUSD, mai ales ca pe MN e un pin format.

Pe MN avem mai multe set-up-uri: ex. USDCAD pin si confirma ce ai spus, UP; EURJPY pin, DOWN; NZDUAD pin, DOWN; mai avem GJ W2 pinut, DOWN.

As putea spune ca titlul clipului 44 ar putea fi "Intrari pe H4, H1 dupa urmarire set-up D, W". Asa ca intrarile le-as urmari pe TF-uri mai mici.

In final, 2 lucruri:

1. tehnica vs. strategie: e si una si alta (parerea mea); tehnica, cand folosesti S,R, bar pattern si poate fi folosita in cadrul altei strategi; strategie cand folosesti numai aceasta tehnica (si cred ca se poate numai cu aceasta tehnica)

2. ce cafea bei?:((

da! mmm poate fi considerat un ppz minor si daca cobori pe 4h sau 1h o sa vezi ca pentru acele tf-uri este important.

Amarroi :(( zilele astea!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.