Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Am urcat repede SL la BE, unde de fapt s-au si inchis ambele pozitii.

Da Vlad! Ai facut foarte bine! O pozitie inchisa la BE este un trade bun! O pozitie inchisa pe profit este un trade excelent.Eu nu am intrat! Nu eram incantat de setup! Fii atent acum la ora 20:00! Am identificat peste 20 de posibile setupuri unele chiar de clasa A!
Postat

acum studiez si eu setupurile. sunt prea multe si nu vreau sa ma arunc aiurea in trade.

Da Vlad! Ai facut foarte bine! O pozitie inchisa la BE este un trade bun! O pozitie inchisa pe profit este un trade excelent.Eu nu am intrat! Nu eram incantat de setup! Fii atent acum la ora 20:00! Am identificat peste 20 de posibile setupuri unele chiar de clasa A!

Postat

Am urcat repede SL la BE, unde de fapt s-au si inchis ambele pozitii.

Asta e unul din setupurile de clasa A, printre multe altele. EUR/USD.

post-2510-1248251974_thumb.png

Am pastrat aceleasi culori ca in videoclipurile lui Sorin ca sa se observe mai usor. Bafta

Postat

Un setup pe GU (nu de clasa A)

PB foarte frumos, da intr-o zona riscanta.

Singurele motive sunt : confluenta cu ema 150 si definitia trendului , pretul facand un HL pe 4H ceea ce indica mentinerea trendului up, probabil retestarea lui 1.66

post-1703-1248263263_thumb.jpg

Postat

Un setup pe GU (nu de clasa A)

PB foarte frumos, da intr-o zona riscanta.

Singurele motive sunt : confluenta cu ema 150 si definitia trendului , pretul facand un HL pe 4H ceea ce indica mentinerea trendului up, probabil retestarea lui 1.66

post-1703-1248263263_thumb.jpg

Am avut pozitie long pe acel setup .S-a inchis la BE. Vezi chartul atasat!

post-1363-1248267376_thumb.png

Postat

Clip27 "Statement 20-27 iul 2009 -analiza psihologica si analiza tehnica" este disponibil in :

ftp://ftp.xtreemhost.com/htdocs/FXvideos vizualizare si downloadare prin IE, Firefox, Opera

user = xth_3689359

password = a1b2c3d4e5

ftp://92.87.4.152 vizualizare si downloadare exclusiv prin Firefox

user = vizitator

parola = a1b2c3d4

Asa cum am promis atasez statementul contului demo . In clipul 27 ve-ti gasi o analiza psihologica a traderului (subsemnatul :D ) si o analiza tehnica privind intrarile pe saptamana viitoare !!!

Bafta la pipsi ! :D

Statement_20_24_07_2009.htm

post-1363-1248519712_thumb.jpg

Postat

Clip28 "Rectificari la Clip27 si analiza GBPJPY chart 2D" este disponibil in :

ftp://ftp.xtreemhost.com/htdocs/FXvideos vizualizare si downloadare prin IE, Firefox, Opera

user = xth_3689359

password = a1b2c3d4e5

ftp://92.87.4.152 vizualizare si downloadare exclusiv prin Firefox

user = vizitator

parola = a1b2c3d4

Cateva rectificari la cele spuse in clip27 si un nou setup pe GBPJPY 2D!!!

Bafta la pipsi ! :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.