Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Oltciter cate tranzactii se poate face intr-o luna, numai urmarind Daily si Weekly ?

Depinde cate perechi urmaresti. Uzual eu urmaresc peste 25 de perechi! Deci minim poti face cel putin 1 tranzactie de pereche lunar. Maxim - depinde de luna , de evolutzia pretzului.Daca prinzi un trend daily bun prin piramidare la h4 sau h1 poti face si 4-5 tranzactii cu potential mare (100-150 pips de tranzactie) pe o coborare sau urcare daily!

Parerea mea este ca pui problema gresit. Intrebarea este cate tranzactii pozitive poti face lunar!Procentul trebuie sa fie de peste 80%. Iar targetul trebuie sa fie 100%.

Later edit: m-am exprimat gresit :"Targetul trebuie sa fie 100% tranzactii pozitive"

Editat de oltciter
Postat

"Studentii" mai avansati! Viadutz, tandrei, vakalblack2! Ati prins setupul pe lira?

Daca nu, atentie la bara h4 care se formeaza cu finalizare la ora 16:00. Ochii cat sarmaua pe price action!:biggrin:

Postat (editat)

"Studentii" mai avansati! Viadutz, tandrei, vakalblack2! Ati prins setupul pe lira?

Daca nu, atentie la bara h4 care se formeaza cu finalizare la ora 16:00. Ochii cat sarmaua pe price action!:biggrin:

ce pereche: lira/?

GBPUSD - prescurtat se mai numeste si lira!

EURUSD - euro

NZDUSD - kiwi

AUDUSD - aussie

USDCAD -canadian

USDCHF - franc

USDJPY - yen

Editat de oltciter
Postat

Cum justifici semnalul ca sa ma prind si eu: Bearrish outsde bar posibil setup short?

Postat

Vrei sa ma intrebi ceva?

Postat (editat)

Cum justifici semnalul ca sa ma prind si eu: Bearrish outsde bar posibil setup short?

Exact! Si este pe directia trendului major daily! Deci mari sanse de reusita!

Setupul premergator a fost pe h1. De aceea am intrebat pe cei 3 daca au prins setupul! De altfel l-am postat ceva mai sus!

Editat de oltciter
Postat

oricum mi se pare acum cam fara potential sa merg short deoarece chiar mai jos pare a fi o rezistenta la distanta de cativa pips. Daca prindeam setupul de sus era ok :biggrin:

Postat

GBPUSD - prescurtat se mai numeste si lira!

EURUSD - euro

NZDUSD - kiwi

AUDUSD - aussie

USDCAD -canadian

USDCHF - franc

USDJPY - yen

La USD/CAD i se spune Loonie, de fapt.

Postat

oricum mi se pare acum cam fara potential sa merg short deoarece chiar mai jos pare a fi o rezistenta la distanta de cativa pips. Daca prindeam setupul de sus era ok :biggrin:

DAca vrei sa-i vezi potentzialul uitate pe daily!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.