Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 2,6k
  • Citiri 844,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• evolutia contului conform acestei strategii. MM foarte riguros si ultimele tranzactii au fost facute luand in calcul si locatia barpaternului. Inainte nu tine-am cont de locatie ci tranzactionam numai

• Intr-o discutie cu cineva dupa forum mi-a spus ca s-a uitat peste filmele lui olciter referitor la break-uri pe candele ori bare si nu le-a inteles foarte bine.   Am adus cateva exemple relevante de

• Clip56 - "Analiza tehnica monthly, weekly si daily " - se poate descarca din:   - ftp ( vizualizare si descarcare exclusiv prin browserul Firefox): ftp://92.87.4.152 user = vizitator parola = a1b

Imagini postate

Postat

Oltciter am observat ca atunci cand pui pending order nu pui si stop loss. Intri in tranzactii fara SL ?

Acum ma refer la Gbp/Jpy, dar si la alte tranzactii de prin clipuri etc.

Merci

Postat

beobul asta pe GJ implineste visul oricarui trader. acela de a tranzactiona intr-o zona de range.

post-1703-126581387039_thumb.jpg

GBPJPY h4! Explicatiile pentru acest setup sper sa le deduceti voi!

post-1363-126581253193_thumb.png

Postat
  • Autor

Oltciter am observat ca atunci cand pui pending order nu pui si stop loss. Intri in tranzactii fara SL ?

Acum ma refer la Gbp/Jpy, dar si la alte tranzactii de prin clipuri etc.

Merci

De multe ori folosesc SL psihologic! Am o limita imaginara care nu trebuie depasita. Cand ajunge la limita respectiva inchid manual tranzactia!

Postat
  • Autor

beobul asta pe GJ implineste visul oricarui trader. acela de a tranzactiona intr-o zona de range.

post-1703-126581387039_thumb.jpg

Are mari sanse sa sparga zona de range! Atentie la break!

Postat

Ai un bearish outside bar.

Astepti un retracement pentru a mai castiga ceva potential.

Iar la a doua ai pus sell stop sub zona cu probleme.

Bafta!

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

Oltciter, la GBP/USD am deja vreo 30 pips. Sa ii pun stop loss la 28 de precautie?

Postat

Am o maaare problema. Am intrat pe GBP/USD short pe la ora 4 am iesit pe profit, dar acuma e gata sa revina iar la 0. Ce ma sfatuiti: Sa astept, pentru ca trendul Daily este down sau sa opresc tranzactia?

Postat
  • Autor

Am o maaare problema. Am intrat pe GBP/USD short pe la ora 4 am iesit pe profit, dar acuma e gata sa revina iar la 0. Ce ma sfatuiti: Sa astept, pentru ca trendul Daily este down sau sa opresc tranzactia?

Intrebare: Ai vizionat primele 10 filme facute de mine? Iti reamintesc ca primele 3 se numeau eur1, eur2 si eur3 , urmatoarele avand numele clip4 pina la clip57.

Daca ai vizionat primele 10 filme ar fi trebuit sa stii ce sa faci cu pozitia ta!

Later edit: Te sfatuiesc sa vizionezi primele 10 filme dca nu le-ai vazut. Acolo vei gasi raspunsul.

Editat de oltciter

Postat

ti-e frica sunt primele tale tranzactii de esti speriat asa?

1 care e trendu ?

2. ai rabdare sa astepti o eventuala corectie (100, 150 pipsi impotriva ta)?

3. daca nu inchide si i-ati pierderile.

4 si daca se duce in sus mai mult de atata si tu le lasi, ce faci?

Editat de flames

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.