Am cumparat un server nou (deh, tre' sa tinem pasul cu progresul tehnologic) si voi transfera forumul si site-ul in cateva zile. In plus, voi upgrada si softul de forum si vom avea din nou un cont de ftp pe care sa-l putem folosi fara sa ne restrictioneze providerii accesul pentru ca am folosit prea mult din banda lor pretioasa (acum imi da mana sa spun asta dar sa vad ce ma fac daca vor incepe sa downloadeze cateva mii de oameni in acelasi timp filmele lui Olciter). In cocluzie, in urmatoarele zile este posibil sa nu puteti accesa vamist-ul. Voi incerca sa limitez cat mai mult perioada in care nu este disponibil, dar cred ca cel putin de sambata seara pana duminica seara va fi offline.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Am cumparat un server nou (deh, tre' sa tinem pasul cu progresul tehnologic) si voi transfera forumul si site-ul in cateva zile. In plus, voi upgrada si softul de forum si vom avea din nou un cont de ftp pe care sa-l putem folosi fara sa ne restrictioneze providerii accesul pentru ca am folosit prea mult din banda lor pretioasa (acum imi da mana sa spun asta dar sa vad ce ma fac daca vor incepe sa downloadeze cateva mii de oameni in acelasi timp filmele lui Olciter).
In cocluzie, in urmatoarele zile este posibil sa nu puteti accesa vamist-ul. Voi incerca sa limitez cat mai mult perioada in care nu este disponibil, dar cred ca cel putin de sambata seara pana duminica seara va fi offline.