Personal nu cred in sistemele automate de tranzactionare lasate de capul lor si folosite fara a fi reusit in prealabil sa fii profitabil fara un sistem automat. Cred totusi ca pot fi utile in cazul in care esti profitabil pe "manual" si ai nevoie doar de o unealta care sa-ti usureze munca.
Vreau sa fac un experiment. Exista vr-un expert care tranzactioneaza dupa Bollinger Bands (nu conteaza cum, ideea e sa foloseasca BB)?
Ma intreb ce face Tradelover. Nu neaparat in momentul asta (ca ieri a fost ziua lui si acum ori continua petrecerea ori se "drege" dupa petrecere ), ci in general. Ultima data cand am vb cu el era foarte ocupat si zicea ca o sa revina pe vamist (normal ca eu l-am intrebat ca-i suparat pentru ca sunt un pic paranoic si cand cineva nu mai scrie tot am impresia ca s-a suparat si a plecat). Chiar m-ar interesa opinia lui.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Personal nu cred in sistemele automate de tranzactionare lasate de capul lor si folosite fara a fi reusit in prealabil sa fii profitabil fara un sistem automat. Cred totusi ca pot fi utile in cazul in care esti profitabil pe "manual" si ai nevoie doar de o unealta care sa-ti usureze munca.
Vreau sa fac un experiment. Exista vr-un expert care tranzactioneaza dupa Bollinger Bands (nu conteaza cum, ideea e sa foloseasca BB)?
Ma intreb ce face Tradelover. Nu neaparat in momentul asta (ca ieri a fost ziua lui si acum ori continua petrecerea ori se "drege" dupa petrecere
), ci in general. Ultima data cand am vb cu el era foarte ocupat si zicea ca o sa revina pe vamist (normal ca eu l-am intrebat ca-i suparat pentru ca sunt un pic paranoic si cand cineva nu mai scrie tot am impresia ca s-a suparat si a plecat). Chiar m-ar interesa opinia lui.
Tradelover, citesti asta?