- Răspunsuri 4
- Citiri 3,2k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Salut madboy, Daca vrei, eu pot sa-ti dau vreo 20 de strategii diferite si nu trebuie sa le cumperi , sunt pe gratis. Nu prea merita sa dai bani pentru a o strategie pentru ca in scurt timp dupa lansa
-
cel mai important lucru ptr un incepator este SA NU DAI BANI PE NICI O STRATEGIE!!!!!!!!!!!!!!! gasesti ce vrei pe internet, in special pe forumuri ca vamist, fxtrader si forexfactory (iti enumar pe c
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Buna tuturor...sunt nou nout in domeniul Forex asa ca deocamdata ma rezum la intrebari,de fapt este doar una,in ultima perioada am tot cautat strategii pe care sa le aplic pe demo si am gasit una care in calitate de incepator mi-a atras atentia in mod special.Este vorba de 3SMA trend strategy a unui anumit Hector care are un curs de vanzare in leg. cu aceasta strategie.Am citit prima parte a cursului care este gratuita pe : http://www.trade-currency.org/hectortraderforexcourse.html, te inscrii cu nume si adresa de mail si ai primul capitol.In fine,daca este cineva care a cumparat cursul sau daca stie cate ceva despre aceasta strategie cateva detalii despre daca merita sau nu ar fii de respectat. Numai bine!!!