- Răspunsuri 63
- Citiri 20,9k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
pipsarul 31 postări
-
dannad 8 postări
-
dirzuandreiovidiu 6 postări
-
harif 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
si totul se datoreaza nu descoperiri personale sau sentimentelor confuze ci mai degraba slaba cunoastere a tehnicilor de trade si asta e valabila peste toti, (filozofati prea mult pe temele astea de l
-
dirzuandreiovidiu "Ce ai luat in considerare cand ai intrat la speculat cativa pips?" Corect e sa raspund NIMIC Ca de obicei am fost luat de val Lacomia, probabil lipsa de control si perceptia gresi
-
Stai linistit, dupa cum pare incepe un trend CRESCATOR !!! Ca sa nu ai dezamagiri : - mai intai, treci pe demo, apoi raspundeti tie insasi la intrebarile: - ai o strategie ? - crezi in ea ?
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salut
Experienta mea e limitata la trading live din februarie incoace.
Am inceput cu 700 euro si am mai alimentat odata cu 1.000
Cum sfaturi nu pot sa dau(nu ma lasa evolutia contului) m-am gindit sa va arat cum arata contul(grafic) dupa 9 luni.
Poate ca o imagine valoreaza citeodata mai mult decit 1.000 cuvinte
Nu ma astept sa-mi urmeze si altii exemplul, sper doar ca e sugestiv pentru ce-i care sint la inceput sau intentioneaza sa tranzactioneze pe forex
Daca e ok si pentru voi, la sfirsit de saptamina, sau la doua saptamini o sa-l actualizez
P.S.
Ce-mi place cu adevarat la comunitatea forex fata de cea .... sa-i zicem spot, e faptul ca nu exista atita incrincenare intre membrii sau altfel spus perechea mea valutara sau strategia mea nu-i mai buna decit a voastra niciodata pe cind actiunile mele in mod cert sint cele care vor performa cel mai bine