Sari la conținut

Featured Replies

Postat

M-am apucat sa caut ceva informatii despre divergente si nu inteleg ce vrea sa spuna autorul aici :biggrin:

Azi mananci muraturi. Maine mananci muraturi din nou. Poimaine iar si te calca masina. :happy: Dupa ce ai murit nu mai mananci muraturi. Da nu ai murit din cauza muraturilor (or maybe you did?)

SAU:

Azi ai divergenta, maine ai divergenta, poimaine ai divergenta si se intoarce trendul. Dupa ce s-a intors trendul nu mai ai divergenta. Da nu divergenta a intors trendul.

SAU cu necesar si suficient cum spune autorul pe final (sper ca nu am dat-o in gard aici, liceul a fost demult :) ):

2 la puterea 2 => 4 DAR

4 nu implica 2 la puterea 2 (pt ca si -2 la puterea 2 e tot 4)

• Răspunsuri 12
  • Citiri 4,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Azi mananci muraturi. Maine mananci muraturi din nou. Poimaine iar si te calca masina. Dupa ce ai murit nu mai mananci muraturi. Da nu ai murit din cauza muraturilor (or maybe you did?)  SAU:   Azi

• timpu vine, timpu pleaca ale noastre raman toate....!!!   d.p.d.v.d al miturilor (impropriu zis mit)merge al incertitudinilor in forex sunt extrem de multe daca nu majoritatea chestiunilor care se di

Imagini postate

Postat

M-am apucat sa caut ceva informatii despre divergente si nu inteleg ce vrea sa spuna autorul aici :biggrin:

Azi mananci muraturi. Maine mananci muraturi din nou. Poimaine iar si te calca masina. :happy: Dupa ce ai murit nu mai mananci muraturi. Da nu ai murit din cauza muraturilor (or maybe you did?)

SAU:

Azi ai divergenta, maine ai divergenta, poimaine ai divergenta si se intoarce trendul. Dupa ce s-a intors trendul nu mai ai divergenta. Da nu divergenta a intors trendul.

SAU cu necesar si suficient cum spune autorul pe final (sper ca nu am dat-o in gard aici, liceul a fost demult :) ):

2 la puterea 2 => 4 DAR

:)=))=))

Postat

SAU:

2 la puterea 2 => 4 DAR

Mda, interesanta prezentare a indicatorilor. Adevarat fiindca indicatorii sunt lagging, mai putin indicatorii economici. Cu exceptia cazurilor cand piata nu respecta nici o logica.

Bafta!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.