Sari la conținut

Featured Replies

Postat

salutare la toti, asta e primul meu post. am o oaresce experienta in domeniul asta , dar ieri seara m-a pus naiba sa ma uit la tranzactiile celor 3 invigatori (http://www.admiralmarkets.ro/contest/results/current/). M-am uitat la castigator, are un decalaj de +2h fata de noi si pur si simplu nu am reusit sa-mi dau seama de ceea ce face (am vazut cam 5-6 tranzactii). banuiala mea este ca fol o strategie pe 5min dar pe ce baza intra sau iese mi-e total necunoscut. am observat de asemeni ca toti au fol o singura pereche de suflet si 3-4 tranzactii pe zi(mie mi-e greu sa gasesc una la 2 zile).oricum, la ce evolutii de cont au avut (grafic)nu prea cred ca e doar o chestie de noroc deci trebuie sa fie altceva. daca cineva isi poate da cu parerea la asa ceva e invitat, sper doar sa mai ramana graficele. anu trecut au avut alt concurs si erau si mai multe rezultate si mi-a parut rau ca nu m-a interesat sa le salvez atunci.

• Citiri 1,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.