- Răspunsuri 22
- Citiri 8,2k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
dirzuandreiovidiu 4 postări
-
flames 2 postări
-
luke65 2 postări
-
Apollo 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Nu stiu, dar cu siguranta asta nu e tara pe care o merit eu... De vreo 3 ani obisnuiesc ca in concediu sa plec cu cortul prin Europa. De ce cu cortul? Pentru ca e mai ecologic, mai ieftin, pentru ca m
-
Recent in Moldova si
-
in moldova criminalii fac legea. am editat peste postul tau scuze. falems. miii de scuze. am vrut sa editez cu citat si am luat aiurea. sper sa fiu iertat! @Viadutz -si in Romania legea o face
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Certiudine: 29 ianuarie 2010 aproximativ ora 17:45. Revenind din depozitul farmaciei unde lucreaza, sotia mea surprinde un individ sustragand bani din casa de marcat. Incerca sa-l opreasca si este agresata! O femeie de pe strada vede ce se intampla si suna la 112. Individul dispare cu o parte din incasarile zilei.
Certitudine: organele de politie apar. La conducerea anchetei un domn comisar foarte deranjat ca a fost adus de acasa dupa ce isi terminase programul de lucru la ora 16:00.
Certitudine: victima este tratata de catre politie ca un infractor.Victima a fost vinovata ca a fost talharita.Politia considera incidentul minor deoarece nu s-a lasat cu traume fizice evidente sau , de ce nu, cu victime.
Certitudine: umilinta , nervi si o noapte de nesomn ca urmare a socului nervos ale carui efecte au aparut dupa cateva ore.
Tara pe care o meritam? Adevarat sau fals!
Va iubesc Romani!
Editat de oltciter