Sari la conținut

Tara pe care ne-o meritam! Adevarat sau fals!


oltciter

Postări Recomandate

adevarat

 

Interesant garfic, stiam ca e asa, dar nu mi-am imaginat o diferenta asa de mare!!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderators

cum naiba sa interpretez "numar de infractiuni pe cap de politist", haha, include adica si infractiunile comise de politisti? <:-P Daca da, atunci in Cipru doar politistii comit infractiuni <:-P

 

Cred ca singurii care au raportat realist sunt suedezii, si cred ca cei mai mincinosi de acolo sunt italienii. Daca dai pe web, la ei pute presa de furturi, jafuri, violuri, etc, pe cand grficu ala rosu arata bine de tot... hmmm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai o vorba romaneasca zice ca "pestele de la cap se-mpute" , pana nu o sa vedem politisti care isi dau singuri amenda (cum am vazut in Finlanda)pentru ca au depasit viteza legala nu o sa avem prea multe de a face cu civilizatia .Cine trebuie sa ne civilizeze ? Mamica, taticu,scoala, biserica si restul vine de la sine pentru ca si presedintele unei tari si un maturator au parinti, au facut o scoala si chiar daca sunt atei trebuie sa stie principiul "ce ti-e nu-ti place altuia nu-i face"ca altfel ajungi la puscarie , iei amenda , esti dat afara de la munca ,s.a.m.d.Educatie , recompense si pedepse . La noi cu cat furi mai mult cu atat esti mai apreciat, mai votat, mai adulat .

In 1945 un sistem a fost inlocuit cu alt sistem , cei de la varful noii conduceri nici ei nu erau prea scoliti sau civilizati(toti puturosii din sat sau facut primari sau presedinti de "colectiva" cum zicea bunicul), problema comunismului e ca prevedea totusi ceva, educatia maselor, si masa s-a educat pana la o anumita valoare critica cand si-a dat seama ca libertatea e buna , a ... ca au venit si aici "puturosii satului" si au luat ce se castigase prin convingere, asta e vina lor a puturosilor adica si nu a celor care au infruntat sistemul din convingere, ei au cedat conducerea acordandu-le noilor lideri ,care se bateau cu caramida-n piept, incredere cu naivitatea unui copil .

De aia zic, ca sa nu o mai lungesc, comunismul a fost "mancat" de proprii lui copii , din pacate cele mai multe "reforme" de sistem din `89 si pana acum s-au facut in invatamant .Din pacate rezultatele sunt dezastruase , si acum imi zic in barba "Tara te vrea prost" , de ce , pai ca sa fi mai usor de controlat si nu care cumva sa te ridici din nou si sa darami sistemul .In vest e bine cat au bani , cand numai au fac o criza mondial si jupoaie resurse din "colonii".am auzit sau am vazut ca cineva a constatat intr-un raport ca de vina pentru criza mondiala e FMI pentru ca a amplificat "rahatul" si prin urmare muuulte tari au trebuit sa se-mprumute de la ei , si in ce moneda sau imprumutat ? exact dolari $$$$$$$$ multi dolarei $$$$$$ a mai printat fed-ul care dupa cum stim din documentarul zeitgeist ca pentru fiecare dolar printat trebuie sa dai o dobanda .Si uite asa america iese din criza cand incep coloniile sa returneze imprumuturile , fara sa munceasca prea mult , tiparnita sa traiasca si forta lor militara .

Na ca iar m-am lungit .

Ne meritam planeta ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.