Spargerea de ieri peste rezistenta intraday de la 1.3740 a deschis drumul catre un test al nivelului de 1.3850. Tendinta actuala este neutra, dar ne asteptam la o spargere sub nivelul de 1.3690 pentru a declansa o tendinta descedenta catre 1.3585, in drum spre 1.3413.
Nota: Deltastock are placerea de a va anunta ca incepand de astazi va oferi in fiecare zi analize tehnice pe inca trei perechi valutare,pe langa cele trei cu care deja v-am obisnuit.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
EUR/USD
Spargerea de ieri peste rezistenta intraday de la 1.3740 a deschis drumul catre un test al nivelului de 1.3850. Tendinta actuala este neutra, dar ne asteptam la o spargere sub nivelul de 1.3690 pentru a declansa o tendinta descedenta catre 1.3585, in drum spre 1.3413.
Nota: Deltastock are placerea de a va anunta ca incepand de astazi va oferi in fiecare zi analize tehnice pe inca trei perechi valutare,pe langa cele trei cu care deja v-am obisnuit.
Astfel in fiecare zi putezi urmari analize pe:
-perechi majore:EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY
-cross-uri valutare: EUR/GBP, USD/CAD, GBP/JPY.
Va dorim investitii profitabile!
Echipa Deltastock Romania
deltastockfx.pdf