Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Deschid acest topic in ideea de a gasi o configurare optima a platformelor de trading. Se stie ca unii brokeri au 6-5 monitoare pe masa , altii au 2 dar impartite in mai multe ferestre.

Ideea e cum configuram si ce trebuie sa privim in timpul sedintei de trading.

De unde incepe miscarea cine o lanseaza, asta ne va raspunde unul din monitoare .

Cei care pot si doresc sa posteze print screen la monitoare pt sugestii de configurare o pot face aici.

Editat de nirolf69
Postat (editat)

Iata un mod de configurare pentru 2 monitoare.

Voi prezenta si pentru 4 -5.

Astept si de la voi ..........

Din pacate nu intra imaginea , e ff mare , o sa postez un link

Editat de nirolf69
Postat

Zic eu ca depinde de ce urmaresti ( cate perechi,indici,stockuri... dar mai ales TF). Daca urmaresti o mie de chestii si tii sa fi informat la secunda atunci te poti orienta catre mai multe... asta daca nu vrei faci carcel la mana de la alt_tab :biggrin:

Postat

Daca urmarasti piata doar la sfarsitul zilei, e suficient doar un monitor.

Un sistem cu mai multe monitoare poate fi util pentru un intraday trader, ce urmareste mai multe perechi, corelatii cu alte instrumente, time frame-uri multiple, calendarul economic, etc.

Eu prefer unu. Daca as avea un stil de tranzactionare ce mi-ar cere 4 monitoare (implicit nu ar fi suficient de rapida folosirea alt+tab-ului pentru a primi, digera informatia si reactiona), sigur m-ar manca spread-ul.

• 1 an mai târziu...
Postat

Salut

Eu personal prefer doua monitoare pt a urmari corelatia dintre timeframuri ,formarea candelelor ....Totul depinde de fiecare trader in parte cate monitoare sa foloseasca si desigur de planul si strategia fiecaruia sau/si daca mai folosesti calculatorul pt alte lucruri/proiecte etc.

• 1 lună mai târziu...
Postat

Deschid acest topic in ideea de a gasi o configurare optima a platformelor de trading. Se stie ca unii brokeri au 6-5 monitoare pe masa , altii au 2 dar impartite in mai multe ferestre.

Ideea e cum configuram si ce trebuie sa privim in timpul sedintei de trading.

De unde incepe miscarea cine o lanseaza, asta ne va raspunde unul din monitoare .

Cei care pot si doresc sa posteze print screen la monitoare pt sugestii de configurare o pot face aici.

Eu cred ca pentru un traider cu experienta ii deajuns si unul,....dar fiecare cum doreste sasi faca Design la masa de lucru,..)))
Postat

Mie mi-ar place sa am 30 de monitoare ...dar nu am bani ...chiar daca ma uit la grafice

o data pe zi :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.